powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

Το ΠΑΣΟΚτου Βενιζέλου αγρίεψε: «Ενας ψυχίατρος για τον Παπανδρέου» -Το μήνυμα που κατέβηκε απο το facebook

O σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Δεληγκάρης ανέλαβε την ευθύνη για την ανάρτηση στο επίσημο προφίλ του ΠΑΣΟΚ στο Facebook στην οποία ζητούσε έναν... ψυχίατρο για τον Γιώργο Παπανδρέου.
Ο κ. Δεληγκάρης ανέφερε ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση ήταν προσωπική του άποψη και εκ παραδρομής την ανέβασε στα social media του ΠΑΣΟΚ. αλλά η φωτιά άναψε.

Από την πλευρά του το γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση.
«Αποδοκιμάζουμε τους χαρακτηρισμούς που εμφανίστηκαν σε ανάρτηση του επίσημου facebook του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο Ζάππειο Μέγαρο.
Πρόκειται για αυθαίρετη πράξη στελέχους του ΠΑΣΟΚ, που δεν έχει καμία σχέση με τις αντιλήψεις μας για την ενότητα και τον πολιτικό πολιτισμό στο ΠΑΣΟΚ. Η ανάρτηση έγινε αμέσως αντιληπτή και κατέβηκε».
 "Αθλιότητες" χαρακτήρισε και ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας οι οποίες επιτρέπονται λόγω της «ανοχής» που υπάρχει προς το πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου, τα συνθήματα και τις αποδοκιμασίες κατά του Βαγγέλη Βενιζέλου που ακούστηκαν το βράδυ της Δευτέρας, στην εκδήλωση του Ζαππείου.

Ο Παναγιώτης Ρήγας υποστήριξε πως οι αποδοκιμασίες κατά του Βενιζέλου στα εγκαίνια της έκθεσης για
τον Ανδρέα Παπανδρέου ήταν «η αστεία εκδοχή ενός "πολιτικού τζιχαντισμού" και φανατισμού», αποδίδοντας τις «αθλιότητες» σε μία ομάδα «50 ή 100 κλακαδόρων» που «δεν εκφράζουν τον πολιτισμό του ΠΑΣΟΚ».



Η επίμαχη ανάρτηση

Οι οπαδοί (αγανακτισμένοι πολίτες - τάγματα εφόδου) του ανθρώπου που το κόμμα του κέρδισε το 2009 τις εθνικές εκλογές με 44% και κατάφερε(!), μετά από δύο χρόνια Πρωθυπουργός, να φέρει την Δεξιά του Σαμαρά και του Καρατζαφέρη σε συγκυβέρνηση μαζί του, του φώναζαν χθες να έρθει για να διώξει τη Δεξιά!...Ένας ψυχίατρος υπηρεσίας παρακαλώ...