powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή

Επίθεση Θεοχάρη Βουλευτή Ποταμιού, σε κυβέρνηση και… ΠΑΟΚ. Η απάντηση του υπεύθυνου τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκου Κυριάκου

Απίστευτη επίθεση εξαπέλυσε κατά της κυβέρνησης και του ΠΑΟΚ ο βουλευτής του «Ποταμιού» Χάρης Θεοχάρης. 
Για όσους δεν γνωρίζουν ο συγκεκριμένος κύριος ήταν υπεύθυνος οικονομικών πόρων επί υπουργείας Στουρνάρα. Αυτός λοιπόν που ήταν μέλος της κυβέρνησης που εξαθλίωσε τον Ελληνικό λαό κάνει σήμερα καταγγελία για δήθεν εύνοια του ΠΑΟΚ στην μετατροπή του νόμου τον
 100 δόσεων με πράξη νομοθετικού περιεχομένου. Ο κύριος Θεοχάρης ξεχνάει μάλλον πως η ρύθμιση δεν είναι «φωτογραφική» δηλαδή δεν έγινε αποκλειστικά και μόνο για τον «δικέφαλο» και κάθε Ελληνική εταιρία ή απλός πολίτης μπορεί να ενταχθεί στις ευεργετικές της διατάξεις εφόσον το επιθυμεί και πληρεί τις προδιαγραφές.
 Επίσης καλό θα ήταν ο νυν βουλευτής του «Ποταμιού» να θυμηθεί πόσα εκατομμύρια χάθηκαν από τα κρατικά ταμεία τα προηγούμενα χρόνια από πτώσεις ομάδων στις ερασιτεχνικές κατηγορίες. Κάτι που ο ΠΑΟΚ δεν το κάνει, αφού θα πληρώσει το πρωτογενές κεφάλαιο του χρέους του. 
Η κυβέρνηση μόλις πέρασε με ΠΝΠ "βελτίωση" της ρύθμισης ώστε να χαρίσει πρόστιμα στον ΠΑΟΚ. Η νέα ηθική της πρώτης αριστερής κυβέρνησης.

Η απάντηση του υπεύθυνου τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκου Κυριάκου στο twitter