powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Χρεοκοπούμε στο 8ο ή 9ο Ευαγγέλιο.

ΕUROKINISSI 
Οριστικά τέζα. Το Ρόιτερ μας πληροφορεί ότι χρεοκοπούμε στάνταρ τη Μεγάλη Πέμπτη. Το προσδιορίζει μάλιστα επακριβώς. Χρεοκοπούμε ή στο 8ο ή στο 9ο Ευαγγέλιο. Αλλο Ευαγγέλιο αποκλείεται
♦ Μας έχει φάει η αγωνία αν θα είμαστε χρεοκοπημένοι την Ανάσταση γιατί δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα αν θα αγοράσουμε πασχαλιάτικη λαμπάδα «Κράζεις; Θαυμάζεις». Ω θεοί!
♦ Ο Σαμαράς συμμετέχει για το καλό της χώρας σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Οχι ότι του το ζήτησε κανείς, αλλά έθεσε μόνος του το θέμα στο Bloomberg, που, όπως έχουμε πει,
παρακολουθούμε και στο πιο απόμακρο χωριό.
♦ Η έκπληξη είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποδέχτηκε την πρόταση και να είναι επικεφαλής μάλιστα ο άντρακλας ο Σαμαράς. Ομως επικεφαλής κυβέρνησης εθνικής κενότητας.
♦ Είναι αλήθεια ότι η κυβέρνηση που έχουμε τώρα συν Αδωνι, Βούλτεψη, Γιακουμάτο θα πετούσε κυριολεκτικά.
♦ Συν και τον Γρηγόρη Ψαριανό βέβαια, γιατί κι ο Σταύρος είναι υπέρ κυβέρνησης εθνικής κενότητας. Γίνεται έτσι η πιο γαμάτη κυβέρνηση όλων των εποχών.
♦ Να περάσουμε στα σοβαρά. Το μόνο οργανωμένο στην Ελλάδα που έγινε αυτή την εποχή είναι η απόδραση Βίκυς Σταμάτη.
♦ Εφυγαν οι αεροπλανολόγοι αστραπιαία από τα κανάλια και εμφανίστηκαν οι Βικυσταματολόγοι. Από την πόρτα του πιλοτηρίου πήγαν με ταχύτητα του φωτός στην πόρτα του Δρομοκαϊτείου από την οποία ενδέχεται να έφυγε η Βίκυ.
♦ Ελεγαν επίσης ότι μπορεί να πήδηξε από τον μαντρότοιχο. Κάτι δηλαδή μεταξύ Σούπερμαν - Μπάτμαν η Σταμάτη.
♦ Βλέπουμε στις τηλεοράσεις τα κινηματογραφικά έργα «Βίκυ Σταμάτη: Η μεγάλη έξοδος» και το γουντιαλενικό «Βίκυ, Βαρκελώνη, Παρίσι, Ζέλι».
♦ Τη Σταμάτη τη βοήθησε να αποδράσει από το Δρομοκαΐτειο ο Κούγιας, γιατί είχε καιρό να βγει στην τηλεόραση κι είχε πάθει στέρηση.
♦ Ευτυχώς που υπάρχει ο Ευαγγελάτος. Μετά το θέμα του πιλότου με την κατάθλιψη, έλυσε το θέμα με την κατάθλιψη της Βίκυς Σταμάτη. Είπε ότι δεν της έδιναν τα σωστά φάρμακα.
♦ Ο Πρετεντέρης το παρατράβηξε. Ηταν βέβαιος ότι τη Μεγάλη Πέμπτη θα γίνει Δραχμοκαΐτειο.
♦ Να τονιστεί ότι το θέμα Σταμάτη τα κανάλια το είχαν δεύτερο γιατί πρώτο είχαν τη λυπητερή στους καναλάρχες.
♦ Εντάξει. Το έκανε θέμα ο ΣΚΑΪ προς το τέλος του δελτίου. Ευτυχώς γιατί καταλάβαμε την αλήθεια. Η Κοσιώνη μίλησε για πυροτέχνημα. Ο Μπάμπης μίλησε για στρακαστρούκα της κυβέρνησης και θυμηθήκαμε πώς μιλούσαμε στα παιδικά μας χρόνια.
♦ Ειπώθηκε ακόμα και για άνευ προηγουμένου ατόπημα της κυβέρνησης, γιατί τα τέλη συχνοτήτων συμψηφίζονται με τις διαφημίσεις των κομμάτων στις εκλογές.
♦ Αυτό έκανε όλους μας να ταχθούμε υπέρ των ΜΜΕ, γιατί δεν θέλουμε με τίποτα να χάσουμε τις διαφημίσεις των κομμάτων που βγάζουν τρομερό γέλιο, περισσότερο κι από τη λαμπάδα που λέγαμε.
♦ Το Ρόιτερ έβγαλε τη νύχτα νεότερες ειδήσεις, μετά την είδηση της Μεγάλης Πέμπτης και των Ευαγγελίων: 1. Τη Μεγάλη Παρασκευή θα έχουμε την Περιφορά των ΑΤΜ και του Ευρώ. 2. Γολγοθάς της χώρας. Ιησού ή Βαρουφά; 3. Ανάσταση της χώρας δεν προβλέπεται, γιατί μόνο ο Χριστός αναστήθηκε.