powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Συνέντευξη του Κινήματος Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο στο γερμανικό περιοδικό STERN. (φωτορεπορτάζ)

Αναλυτική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησαν εκπρόσωποι του Κινήματος Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο στο μεγάλο γερμανικό περιοδικό STERN.Στο πρώτο μέρος της συνέντευξης, ο εκπρόσωπος του Κινήματος, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, ανέπτυξε τις πολιτικές θέσεις του Κινήματος Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο καθώς και όλο το φάσμα των
δράσεων του. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη συνεισφορά του κινήματος στην ανακούφιση του ελληνικού λαού από τα αποτελέσματα της ανθρωπιστικής κρίσης. 
Συγκεκριμένα, λεπτομερής αναφορά έγινε στις δράσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς και στα χαράτσια, στις επανασυνδέσεις ρεύματος και νερού, στον αγώνα ενάντια στα διόδια και υπέρ της πρόσβασης των συμπολιτών μας στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στις δράσεις προάσπισης της δημόσιας δωρεάν υγείας και παιδείας κλπ. Αναφορά έγινε επίσης και στη στάση που προτίθεται να κρατήσει το Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. 
Τέλος, επισημάνθηκε ότι ο ελληνικός λαός δεν έχει να χωρίσει τίποτα με τον γερμανικό λαό και ότι όλοι οι λαοί της Ευρώπης πρέπει να συμπαραταχθούν και να αποτινάξουν τα δεσμά της ευρωπαϊκής και διεθνούς οικονομικής ολιγαρχίας που τους εξουσιάζει.Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης, οι δημοσιογράφοι του περιοδικού STERN μαζί με τους εκπρόσωπους του Κινήματος μετέβησαν στο σπίτι του συναγωνιστή μας Δημήτρη Κουμάνια, ο οποίος γνώρισε το Κίνημα μας και έγινε δραστήριο μέλος του μετά από δράση επανασύνδεσης του ρεύματος και του νερού του. 
Ο συναγωνιστής, ανέφερε στον Γερμανό δημοσιογράφο τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια εξαιτίας των απάνθρωπων πολιτικών λιτότητας που ασκούνται από τις μνημονιακές κυβερνήσεις και στον τρόπο που ο ίδιος προσπάθησε να βοηθηθεί αλλά και να βοηθήσει άλλους συνανθρώπους του μέσα από την ένταξή του στο Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο.