powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ 31-7, 1-8 2015

Οι Σύλλογοι ΝΕΟΛΑΙΑ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ, ΑΟΓ και Α.Σ.ΑΝΘΕΜΟΥΣ διοργανώνουν για ακόμη μία χρονιά καλοκαιρινό Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιουλίου και 1 Αυγούστου 2015 με την επωνυμία "Φεστιβάλ ΓΑΛΆΤΙΣΤΑΣ 2015", το οποίο θα προσελκύσει, όχι μόνο τα μέλη των τριών Συλλόγων, αλλά και επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής. 

Η ως άνω εκδήλωση, η οποία θα λάβει χώρα εντός της Γαλάτιστας (χώρος Αγίας Παρασκευής), θα διαρκέσει δύο ημέρες και θα περιλαμβάνει τα εξής μουσικά δρώμενα:
• 1η ημέρα Παρασκευή 31/07 βράδυ: Μουσική βραδιά από τους αναγνωρισμένους Djs της εταιρείας A2 LTD Junior Pappa & Aki Neels. Μαζί τους θα είναι και ο Οδυσσέας Πανταζής.
• 2η ημέρα Σάββατο 1/8 βράδυ: Μουσική βραδιά από τη διεθνούς φήμης Dj Ms Lefki & τις Vibers, μέλης της εταιρείας Dj Α2 LTD. Μαζί τους και ο Alexandros Detsaridis.
Η ως άνω εκδήλωση θα διαφημιστεί από τους συμμετέχοντες σε όλη τη Χαλκιδική, με σκοπό να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες.
Κατόπιν συνεδρίασης των διοικητικών συμβουλίων, αποφασίστηκε η προσέγγιση εταιρειών - επιχειρήσεων για την εξασφάλιση χορηγιών με αντάλλαγμα τη διαφήμιση της εμπορικής επωνυμίας τους η οποία θα αναγράφεται ως εξής:
Γενικοί Χορηγοί: Διαφήμιση σε Μπάνερ τα οποία θα βρίσκονται στην εκδήλωση και τις 2 ημέρες. 
Μεγάλοι χορηγοί: Διαφήμιση σε μεγάλο πανό το οποίο θα βρίσκεται σε εμφανές σημείο και τις 2 ημέρες της εκδήλωσης. 
Κύριοι χορηγοί: Τοποθέτηση επωνυμίας στις 1500 αφίσες και στα λάβαρα που θα τυπωθούν (περιορισμένος αριθμός χορηγιών (6) – επιλογή χορηγού κατά χρονική προτεραιότητα). 
Επιλογή και των τριών χορηγιών.
Μεγάλος χορηγός μπλούζας: Η επιλογή του μεγάλου χορηγού μπλούζας θα πραγματοποιηθεί με κλειστές προσφορές οι οποίες μπορούν να δοθούν στους Προέδρους των ΔΣ των διοργανωτών Συλλόγων έως τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015.
Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις ας επικοινωνήσουν με τα μέλη των συμβουλίων των διοργανωτών Συλλόγων.
Με εκτίμηση,
Νεολαία Γαλάτιστας (τηλ. επικ.: 6986108371)
Αθλητικός Όμιλος Γαλάτιστας (τηλ επικ.: (τηλ. επικ: 6944526503)
Αθλητικός Σύλλογος Ανθεμούς (τηλ. επικ.: 6970678605)