powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Εργαζόμενη χειρίστρια ακτινολογικού τμήματος νοσοκομείου, μετακίνηση σε …εκκλησία!

Και τι δεν εφευρίσκουν ποια οι αρμόδιοι της κυβέρνησης και του υπουργείου υγείας για να τακτοποιήσουν τις υποθέσεις τους μέσα στα νοσοκομεία.
Η αποκάλυψη του HealthReport.gr κάνει ακόμη και τους πιο …έμπειρους να τρίβουν τ
α μάτια τους για την εφευρετικότητα των αρμόδιων αρχών και υπηρεσιών.
Στον …Ιερό Ναό του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, εκεί όπου προσεύχονται ασθενείς και συγγενείς, θα απασχολείται από δω και πέρα τεχνολόγος που μέχρι πρόσφατα εργαζόταν στο ακτινολογικό τμήμα της Πολυκλινικής που ανήκει στον Ευαγγελισμό.
Η εντολή ήρθε μόλις πριν λίγα 24ωρα από την Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ) και ήταν σαφής: η συγκεκριμένη εργαζόμενη πρέπει να μετακινηθεί στην εκκλησία του Ευαγγελισμού!

Η είδηση έσκασε σα βόμβα στους κύκλους των εργαζομένων στον Ευαγγελισμό, καθότι το ακτινολογικό τμήμα του μεγαλύτερου νοσοκομείου της χώρας όπου θα μπορούσε να μεταφερθεί η εργαζόμενη, παρουσιάζει τραγικές ελλείψεις προσωπικού.
Είναι ενδεικτικό ότι στους περίπου 25 εργαζόμενους του τμήματος οφείλονται κοντά στις 500 ημέρες ρεπό, ενώ οι φετινές άδειες του 2015 δεν έχουν δοθεί ακόμη. Οι εργαζόμενοι δεν έχουν ακόμη πάρει όλες τις ημέρες άδειας που δικαιούνται από το 2014.
Χαρακτηριστικό είναι επίσης πως όσοι εργάζονται στο ακτινολογικό τμήμα του Ευαγγελισμού αναγκάζονται σε κάθε εφημερία να κάνουν περί τις 300 ακτινολογικές εξετάσεις ο καθένας (πολλαπλές σε κάθε ασθενή).
Άλλωστε σε κάθε εφημερία του μεγαλύτερου Νοσοκομείου της χώρας περνούν την πύλη του περί τα 1500 άτομα.
Με βάση πάντως το έγγραφο που παρουσιάζει το HealthReport.gr, η εντολή ήρθε στις 20 Νοεμβρίου και αναφέρει: αποφασίζουμε τη μετακίνηση της υπαλλήλου …κλάδου ΔΕ χειριστών –Εμφανιστών του «ΓΝΑ Ευαγγελισμός –Οφθαλμιατρείο- Πολυκλινική» από το ακτινοδιαγνωστικό τμήμα της Οργανικής Μονάδας «Πολυκλινικής» στον Ιερό Ναό της Οργανικής Μονάδας ο «Ευαγγελισμός».

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ HealthReport.gr