powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής με αγρότες της περιοχής (21/1/2016)

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, κ. Ιωάννη Γιώργο, επισκέφθηκε ομάδα αγροτών του Πολυγύρου, την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016, στο γραφείο του στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, συνοδευόμενη και από τον Πρόεδρο των Νέων Αγροτών κ. Γιαλαγκολίδη Πάυλο.
Οι αγρότες εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους στις αλλαγές στη
φορολογία και στο ασφαλιστικό που -όπως τόνισαν- θα πλήξουν σημαντικά το εισόδημά τους και θα αφανίσουν τον αγροτικό κόσμο και προανήγγειλαν δυναμικές κινητοποιήσεις.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός πληθυσμός, άκουσε με προσοχή τα αιτήματά τους και εξέφρασε την στήριξή του στον προβληματισμό και στους αγώνες τους και ζήτησε την από μέρους τους κατανόηση των προβλημάτων που θα προκληθούν σε περίπτωση αποκλεισμού δρόμων και κόμβων, σε άλλες επαγγελματικές - κοινωνικές ομάδες και σε απλούς πολίτες.
Τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής ευχήθηκε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και η Κυβέρνηση συνολικά να επανεξετάσουν με μεγαλύτερη υπευθυνότητα τα αγροτικά ζητήματα και τον πρωτογενή τομέα γενικότερα ως έναν από τους μεγαλύτερους μοχλούς ανάπτυξης της οικονομίας μας.
Οι αγρότες παρέδωσαν ψήφισμα στον κ. Γιώργο και αποχώρησαν.