powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Η Συμμετοχή του Δήμου Αριστοτέλη στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Vakantiebeurs, στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας

Δελτίο τύπου  19-1-16
Ο Δήμος Αριστοτέλη ξεκίνησε δυναμικά την συμμετοχή του στις τουριστικές εκθέσεις  του εξωτερικού για την νέα χρονιά, με την παρουσία του στην Διεθνή Έκθεση  Τουρισμού Vakantiebeurs 2016 (την τρίτη μεγαλύτερη στην Ευρώπη), η οποία  διεξήχθη από 12-17
Ιανουαρίου στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας. 
Κατά την διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν επαφές με επαγγελματίες τουρισμού, ταξιδιωτικούς φορείς της Ολλανδίας, μεμονωμένους επισκέπτες και  παρουσιάστηκε σε δημοσιογράφους και tour operators το νέο promo video του  Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής. 
Ο Δήμος Αριστοτέλη εκπροσωπήθηκε από τον Δημοτικό Σύμβουλο και μέλος της  Eπιτροπής Tουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης και Πρόεδρο της ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α. ΔΑΕ κο.  Λευτέρη Βαλσαμή, φιλοξενούμενος στο χώρο του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής  στο κεντρικό περίπτερο του ΕΟΤ. 
Η επισκεψιμότητα της Έκθεσης, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διοργανωτών,  ξεπέρασε τις 120.000, ενώ το περίπτερο του ΕΟΤ είχε εντυπωσιακή προσέλευση τόσο  επαγγελματιών τουρισμού όσο και κοινού. 
Ο μέσος Ολλανδός τουρίστας ενδιαφέρεται για εναλλακτικό τουρισμό, μικρές  ξενοδοχιακές μονάδες, οργανωμένα camping και περιπατητικές διαδρομές. 
Σύμφωνα  με τους επιχειρηματίες του τουρισμού που συμμετείχαν στην Έκθεση καθώς και τους 
Ολλανδούς Tour Operators, διαπιστώνεται ότι θα υπάρξει άνοδος το 2016 για την  Χαλκιδική. 
Βασικό μέλημα του Δήμου Αριστοτέλη είναι η εντατικοποίηση της προβολής των απαράμιλλης ομορφιάς περιοχών μας και η συνέχιση της στήριξης κάθε προσπάθειας ανάδειξης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας, έχοντας πάντα ως  στόχο την τουριστική προβολή και ανάπτυξη όλου του Δήμου μας. 
Γραφείο Επικοινωνίας & Δ. Σχέσεων 
Δήμου Αριστοτέλη