powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

Πάολα: Το τελευταίο αντίο στον πατέρα της - Φίλοι και συνεργάτες στο πλευρό της!


Σήμερα έγινε  η κηδεία του πατέρα της Πάολα, Αλέξανδρου Καραμήτσιου (Αλέκου) , που έφυγε από την ζωή στα 55 του
χτυπημένος από την επάρατη  αρρώστια, στην Συκιά Χαλκιδικής. Φίλοι και συνεργάτες της τραγουδίστριας βρέθηκαν στο πλευρό της στη δύσκολη αυτή στιγμή.
Στήριγμα δίπλα της η κόρη της Πάολας ( Παολίνα ) αλλά και ο συνεργάτης της και πρώην σύζυγός της Φώτης Ζογγλοπίτης. Ανάμεσά τους η Ελένη Φουρέιρα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τους οποίους εμφανιζόταν τους τελευταίους μήνες στοTeatro  ο Κωνσταντίνος Ρήγος,   οι μέτρ και το προσωπικό του μαγαζιού που εργάζεται η Πάολα, τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη αλλά και πολλοί φίλοι  της απο Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 


Η ανακοίνωση του Τeatro για τις δύσκολες ώρες της τραγουδίστριας

"Η φίλη μας , η συνεργατιδά μας περνάει την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της και είμαστε δίπλα της. 
Ένα υπόδειγμα επαγγελματία που για σχεδόν τρείς μήνες πήγαινε και ερχόταν στην Γερμανία για να είναι δίπλα στον πατέρα της και Παρασκευή βράδυ ήταν πάντα στο μαγαζί για να τραγουδήσει. Της συμπαραστεκόμαστε και πενθούμε μαζί της. 
Όλη η επιχείρηση, οι καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν μαζί της φέτος ( Κωνσταντίνος Αργυρός , Ελένη Φουρέιρα, Στέλιος Λεγάκης, Γιούλη Ασημακοπούλου) στέλνουμε τα πιο θερμά μας συλληπητήρια και γνωρίζει την μεγάλη αγκαλιά και αγάπη που της έχουμε.
 Η ολοκλήρωση του σχήματος μετά απο αυτό το δυσσάρεστο γεγονός όπως είχε αρχικά οριστεί να γίνει στις 13 Φεβρουαρίου αναβάλλεται και έτσι πέφτει αυλαία με έναν τρόπο που δε θα ήθελε κανείς μας. 
Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη σας και την στήριξή σας απο τον Οκτώβριο που δείξατε σ αυτή τη συνεργασία και για τα δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης στην Πάολα για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει"...






                                   




 O  ΑΛΕΚΟΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΕΙ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ - ΣΥΡΤΑΚI
Χορευτικό Συκιας "Τα Συκιωτακια" 
FESTIVAL FOLKLORE CRΟΑΤΙΑ- KARLOVAC 
από Nikos Lathouris.
                           

EpsilonTV το βίντεο και τα πλάνα απο την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Espilon