powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Πάολα: Απαντά για τον ιερέα που δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από την κηδεία του πατέρα της ...Εμείς έτσι ξεπροβοδίζουμε τους ανθρώπους μας, με γέλια, φωνές και νταούλια, σαν να είναι τα γενέθλιά τους..

Εμείς έτσι ξεπροβοδίζουμε τους ανθρώπους μας, με γέλια, φωνές και νταούλια, σαν να είναι τα γενέθλιά τους!Με σεβασμό και προσοχή το Youweekly.gr, πλησίασε την δημοφιλή τραγουδίστρια, Πάολα για να έχουμε μία αντίδραση της σε όλη αυτή την ιστορία που εχει ξεσπάσει με τον περίφημο παπά, που ανέβασε βίντεο και φωτογραφίες από την κηδεία του πατέρα της! Η απάντηση της θα σας εκπλήξει, όπως εξέπληξε κι εμάς που την ακούσαμε! 

Κι όμως… Η Πάολα όπως μας είπε, δεν είχε απολύτως κανένα πρόβλημα με την συμπεριφορά του παπά αλλά και με την συμπεριφορά όλων των υπολοίπων, που -σχεδόν- όλοι τράβαγαν βίντεο και φωτογραφίες. Δώστε βάση στο σκεπτικό της: «Εμείς εχθές δεν είχαμε κηδεία, είχαμε ένα μεγάλο πανηγύρι, είχαμε φέρει όργανα, τραγουδιστές και δεν κλαίγαμε… γελάγαμε! 
 O  ΑΛΕΚΟΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΕΙ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ - ΣΥΡΤΑΚI
Χορευτικό Συκιας "Τα Συκιωτακια" 
FESTIVAL FOLKLORE CRΟΑΤΙΑ- KARLOVAC 
από Nikos Lathouris.

Εμείς έτσι ξεπροβοδίζουμε τους ανθρώπους μας, με γέλια, φωνές και νταούλια, σαν να είναι τα γενέθλιά τους! Μάλιστα -όπως θα είδατε- δεν φοράμε μαύρα, φοράμε τα καλά μας και πολλοί από εμάς φοράμε και λευκά. 
Έτσι είναι τα έθιμα, έτσι τα βρήκαμε και όπως στην γιορτή δεν έχουμε πρόβλημα με φωτογραφίες και βίντεο, έτσι και τώρα δεν είχαμε κανένα πρόβλημα!». Αυτά τα είπε η ίδια η Πάολα, στον πιο στενό της συνεργάτη, ο οποίος είναι γνωστός δημοσιογράφος και φίλος του Youweekly.gr. Μας τα εμπιστεύτηκε κι εμείς τα μεταφέρουμε, διότι αυτή είναι η επιθυμία της Πάολα!


H συνάντηση του ιερέα με την Πάολα. Τι  είπε αποκλειστικά η Πάολα. 

Ακούστηκαν πολλά... Γράφτηκαν ακόμη περισσότερα. Και σήμερα έρχεται να κλείσει αυτό το θέμα με έναν τρόπο που νομίζω ότι τιμά και τις δυο πλευρές και βάζει τέλος σε φήμες που έκαναν λόγο ακόμη και για δικαστικές οδούς. ...

newspistol.com/





Το ρεπορτάζ όμως του Youweekly.gr δεν σταμάτησε μόνο σε αυτό το γεγονός. Μάθαμε τα πάντα για τη τραγουδίστρια και το απίστευτο παρασκήνιο της ιστορίας, αλλά και την κατάσταση που είναι σήμερα η Πάολα. Η κοπέλα, βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, όχι μόνο για τον θανάτο του πατέρα της αλλά και για όλο αυτό που πέρασε το προηγούμενο διάστημα. Πρώτα απ’ όλα, ακύρωσε όλες τις συναυλίες της και τις εμφανίσεις της σε Θεσ/νίκη, Ισραήλ, Αυστραλία και Αμερική, για τρεις μήνες όπου και θα κλειστεί στον εαυτό της! Η ίδια λέει, ότι θα απομονωθεί από όλους και όλα! ΤοYouweekly.gr έμαθε επίσης, ότι η τραγουδίστρια, τις τελευταίες 11 εβδομάδες πηγαινοερχόταν στην Γερμανία, όπου είχε κλείσει τον πατέρα της σε ένα ιδιωτικό θεραπευτήριο, στην προσπάθειά της να τον σώσει! Καθόταν μόνη της ώρες ολόκληρες στο προσκέφαλο του, με αποτέλεσμα να εξοντώνεται σωματικά και ψυχολογικά.
Ο Μπερτάκης, ο ιδιοκτήτης του «Teatro», την παρακάλαγε να σταματήσει τις εμφανίσεις, αλλά αυτή δεν το έκανε, για να μην στερήσει το μεροκάματο από τους εργαζομένους του μαγαζιού. Η Πάολα, κάθε τέλος της σεζόν, την τελευταία ημέρα του κλεισίματος του μαγαζιού, δώριζε όλο της το μεροκάματο στο προσωπικό του μαγαζιού. Φέτος, επειδή δεν το έκανε, έχει στεναχωρηθεί πάρα πολύ και υποσχέθηκε να το κάνει του χρόνου εις διπλούν.