powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

1ο Αριστοτέλειο σεμινάριο ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ κλειστό Γυμναστήριο Σιθωνίας 3-4-16

 Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016, πραγματοποιήθηκε στο κλειστό στάδιο Νικήτης , σεμινάριο ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ, με διοργανωτή τον Συλλογό ΑΣ Μαχητές Σιθωνίας  Στο σεμινάριο έλαβαν μέρος αθλητές και Δάσκαλοι απο : 
ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ με Δάσκαλους τους
Τσίνογλου Αναστάσιο και Τσίνογλου Μιχάλη, ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ με Δάσκαλους τους Κεφαλά Αναστάσιο, Χίνο Ιωάννη και Χίνο Απόστολο και ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ ΜΑΧΗΤΕΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ με Δάσκαλο τον Τσικούρη Ιωακείμ και εκπαιδευτές τους Κάλφα Ιωάννη και Κυρομίτη Θεόδωρο. 
Το σεμινάριο τίμησαν με την παρουσία τους ο κος Δάυτσιος Δημήτριος, Δάσκαλος του ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ ΣΕΡΡΩΝ, 9 DAN, και ο κος Χριστοδούλου Νικόλαος,Αντιδήμαρχος του Δήμου Σιθωνίας.
 Ως Πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς του σεμιναρίου, γιατί χωρίς την πολύτιμη βοήθεια τους δεν θα είχαμε καταφέρει την πραγματοποίηση αυτού. 
Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τους : Μεΐμαρίδη Αγαπητό ( Χονδρικό Εμπόριο Φρούτων-Λαχανικών ), Παπαδόπουλο Βαγγέλη ( Tribal Collection) και Ταβέρνα Αντιγόνη στη Νικήτη. Το σεμινάριο "έκλεισε" με απονομή επαίνων στους αθλητές του ΑΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ που κατέκτησαν Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο μετάλλιο, σε αναγνωρισμένα Πρωταθλήματα, μέσα στην περασμένη δεκαετία.
 ΑΣ Μαχητές Σιθωνίας