powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Παύλος Παυλίδης:Ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησε τους κατοίκους στις Σκουριές και τους εγκατέλειψε.

Δεν πιστεύω ότι στην κυβέρνηση της χώρας μου βρίσκεται η Αριστερά
Ο Παύλος Παυλίδης είναι Έλληνας μουσικός, στιχουργός και τραγουδοποιός. Γεννήθηκε στις 13 Οκτωβρίου του 1964 στη Βρέμη, μεγάλωσε στη Βέροια και ζει στη Θεσσαλονίκη.
Η κουβέντα ξεκίνησε με την πρώτη του δουλειά, που δεν είχε καμία σχέση με τη μουσική και έφτασε μέχρι τις Σκουριές.
Τον πληγωμένο τόπο από τις εργασίες της καναδικής εταιρείας Eldorado Gold που θέλει να ξεκινήσει την εξόρυξη χρυσού στην περιοχή. 
Τις πληγές αυτές δεν τις γιάτρεψε η κυβέρνηση της Αριστεράς, παρά τις υποσχέσεις της, γεγονός που προκαλεί βαθιά θλίψη στον Παύλο, ο οποίος βρίσκεται από μικρός στην Αριστερά. Η πρώτη ζωντανή του εμφάνιση επί σκηνής έγινε σε Φεστιβάλ του Ρήγα Φεραίου, της Νεολαίας του ΚΚΕ Εσωτερικού…
Περίμενες από την κυβέρνηση της Αριστεράς περισσότερα;
Η απάντηση είναι αυτή ακριβώς που λογοκρίθηκε από την Αυγή. Όχι δεν πιστεύω ότι στην κυβέρνηση της χώρας μου βρίσκεται η Αριστερά.  Στην Ιερισσό όπου οι κάτοικοι -πολλοί από τους οποίους είναι υπόδικοι- δεν διακινδυνεύουν το κοινωνικό τους προφίλ, αλλά την προσωπική τους ελευθερία, λένε τελευταία ένα σύνθημα χαμογελώντας πικρά «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό». Βαθιά θλίψη αισθάνομαι για όλο αυτό. Ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησε μια κοινότητα που αντιστάθηκε με γενναιότητα και τώρα την εγκαταλείπει απολύτως.
Περισσότερα από την συνέντευξη εδώ  kourdistoportocali.com
και εδώ http://3pointmagazine.gr/