powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

Συγχαρητήρια της Νίκης Πολυγύρου για την συμμετοχή του Α.Σ. Ολύνθου στο τελικό του Κυπέλλου Χαλκιδικής (φωτο).

Η Νίκη Πολυγύρου θέλει να εκφράσει τα θερμά συγχαρητήριά της στον ΑΣ Ολύνθου για την συμμετοχή του, πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, στον Τελικό Κυπέλλου Χαλκιδικής (*νίκη εκτός στην Βαρβάρα).
Οι εξαιρετικές σχέσεις των δύο συλλόγων διαχρονικά, οι φιλικές σχέσεις γειτονίας εντός του Δήμου Πολυγύρου, η αμέριστη
βοήθεια με την παραχώρηση του Γηπέδου της Ολύνθου σε περιόδους που το Σταδιο Πολυγύρου ήταν ακατάλληλο για χρήση αλλά και μια παρέα παικτών (Πανισκάκης, Καραγκιοζίδης, Αναστασιάδης, Χατζηστεργίου, Τσερέκας) που έχουν περάσει από την οικογένεια της Νίκης και τώρα αποτελούν τον κορμό της επιτυχημένης πορείας δεν λησμονούνται και μας κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενους με την παρουσία τους σε έναν Τελικό Κυπέλλου.
Η Νίκη με 6 κατακτήσεις Κυπέλλων σε 8 συμμετοχές, εκ των οποίων τα τέσσερα απο αυτά συνεχόμενα απο το 2006 εως το 2009 αλλά και με την συμμετοχή στον περσινό Τελικό γνωρίζει απο πρώτο χέρι την σημαντικότητα του θεσμού και το μέγεθος της επιτυχίας σε πιθανή κατάκτηση.
Ευχόμαστε λοιπόν η επιτυχημένη πορεία να ολοκληρωθεί με την κατάκτηση του Κυπέλλου και του χρόνου να σας δούμε στα σαλόνια της Α' Κατηγορίας.