powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Πίσω και σας φάγαμε!

Σοκαρίστηκαν κάποιοι επειδή ο Πάνος Καμμένος πήγε στο Καστελόριζο με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής που είναι μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής.
Καταγγέλλουν τα κόμματα που δεν έστειλαν τους βουλευτές τους πως υπουργοί και βουλευτές των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ φωτογραφίζονται με βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Έξαλλοι -αλλά όχι και πάρα πολύ- είναι και πολλοί Συριζαίοι,
γιατί κουβαλάνε και το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς.
Δεν έχει πια καμία σημασία ποιος πολιτικός πάει πού στην Ελλάδα, και ποιοι είναι μαζί του.
Κάτι πρέπει να κάνει ο Καμμένος -που, μετά την μνημονιακή κωλοτούμπα τον κυνηγάνε στα Δωδεκάνησα και δεν μπορεί να πάει πια πουθενά-, για να δείξει ότι υπάρχει κι αυτός κι ότι κάτι κάνει.
Και αφού δεν μπορεί να πάει πουθενά, πάει με τις κάμερες να το παίξει Τουρκοφάγος στα ακριτικά νησιά, που οι άνθρωποι έχουν λαλήσει από τη μοναξιά και είναι τέτοια η επιθυμία τους να δουν κάναν άνθρωπο που θα χαρούν όχι με τον Καμμένο αλλά ακόμα κι αν κάνουν απόβαση οι Τούρκοι.
Εδώ μας έχουν πάρει τη χώρα, η κυβέρνηση, οι βουλευτές και η Βουλή είναι διακοσμητικοί, και οι άλλοι κάνουν τους θιγμένους επειδή οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι δίπλα στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Ψάχνουν όλοι έναν τρόπο για να δείξουν πως είναι διαφορετικοί από τους άλλους.
Κι επειδή δεν μπορούν να τον βρουν στα Μνημόνια που ψηφίζουν όλοι μαζί παρέα, κάνουν σαν Κατίνες και αρχίζουν τα «γιατί πήγες εσύ εκεί, αφού ήταν κι αυτός;».
Δηλαδή, το πρόβλημα της χώρας αυτή τη στιγμή είναι οι ούγκανοι της Χρυσής Αυγής -που όλοι ξέρουμε τι ρόλο παίζουν και ποιοι τους σπρώχνουν- και όχι ότι η χώρα είναι και επίσημα προτεκτοράτο.
Ναι, ο ναζισμός είναι το πρόβλημα της Ελλάδας σήμερα, όχι ότι είναι υπό κατοχή.
Το αστείο είναι ότι η χώρα είναι υπό κατοχή και έχει Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής.
Όπα ρε!
Είναι γελοίοι οι πολιτικοί της Ελλάδας.
Δεν έχουν καμία σημασία τα λόγια τους, αφού οι πράξεις τους είναι στην αντίθετη κατεύθυνση.
Ο Πάνος Καμμένος, αν ήθελε να αποδείξει την αγάπη του για την πατρίδα, δεν θα χρειαζόταν να το παίζει στρατάρχης στο Καστελόριζο.
Στο Καστελόριζο πατριώτης και κομάντο, στην Αθήνα τα ψήφισε όλα.
Ακόμα πιο γελοίοι είναι οι ψηφοφόροι των κομμάτων που κάνουν πως δεν έχουν αντιληφθεί πως τα κόμματά τους -το καθένα από την πλευρά του- παίζουν ακριβώς τον ίδιο ξεπουλημένο ρόλο.
Η χώρα χάθηκε και έχουν ξεμείνει εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες να καμώνονται πως είναι δεξιοί κι αριστεροί και να σκοτώνονται μεταξύ τους.
Πατριώτες, κοιταχτείτε στους καθρέφτες σας, και μην τα βάζετε με τους βουλευτές που ψηφίσατε.
Άλλωστε, συνάδελφοι είναι οι βουλευτές όλων των κομμάτων και τον ίδιο μισθό παίρνουν.
Το μισθό τους δικαιολογούν οι άνθρωποι, σάμπως είχαν αυτοί καμιά επιθυμία να τρέχουν στα κατσάβραχα;
Το pitsirikos.net είναι ανεξάρτητο και βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του. Υποστηρίξτε. Ευχαριστώ.