powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

Επιμελητήριο Χαλκιδικής, συνάντηση με προεδρεία συλλόγων.

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στο πλαίσιο ενημέρωσης των μελών του σε θέματα επιχειρηματικότητας και επικαιρότητας, πραγματοποίησε συνάντηση με τα προεδρεία από την Ένωση Εστίασης & Διασκέδασης Κασσάνδρας και το Σύλλογο Νέων Επαγγελματιών Καλλικράτειας, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου στα γραφεία του Επιμελητηρίου στον Πολύγυρο.

Στη συνάντηση όπου το Επιμελητήριο Χαλκιδικής εκπροσώπησε ο πρόεδρος του κος Γκιλής Γεώργιος, παρευρέθηκαν από την Ένωση Εστίασης & Διασκέδασης Κασσάνδρας ο πρόεδρός της κος Θαμνίδης Κων/νος καθώς και το μέλος της κος Χαμαλίδης Γρηγόρης, ενώ το Σύλλογο Νέων Επαγγελματιών Καλλικράτειας, εκπροσώπησε ο πρόεδρός της κος Σαρηγιαννίδης Βασίλειος.
Τα θέματα της συνάντησης ήταν το οικονομικό αδιέξοδο όπου έχει περιέλθει ο επαγγελματικός και εμπορικός κόσμος, το παράνομο υπαίθριο εμπόριο, τα προβλήματα αστυνόμευσης και παραβατικότητας.
Ο κος Γκιλής επεσήμανε ότι το Επιμελητήριο στέκεται αρωγός και είναι πάντα δίπλα στον επαγγελματία και επιχειρηματία της Χαλκιδικής και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προς όφελος των μελών του, ενώ παράλληλα ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις παροχές του Επιμελητηρίου και τις συνεχείς δράσεις που αναλαμβάνει για τα μέλη του.
Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική και επιβεβαίωσαν την πρόθεσή τους για την συνέχιση της καλής συνεργασίας μεταξύ τους.

Επιμελητήριο Χαλκιδικής