powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Άλλη μια δίκη για τις Σκουριές την Παρασκευή 2 Ιουνίου στον Πολύγυρο.


ΝΕΑ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΣΚΟΥΡΙΕΣ: Την Παρασκευή 2 Ιουνίου, στα δικαστήρια Πολυγύρου δικάζονται 2 αγωνιστές  για τα γεγονότα της πορείας στις 21 Οκτωβρίου 2012. 
Οι​ κατηγορίες που τους φορτώθηκαν και οι αποφάσεις- κόλαφος των τελευταίων δικαστηρίων, κάνουν αναγκαία την παρουσία όλων μας.
Όσον αφορά την ανάρτηση δήλωσης  της βουλευτίνας Χαλκιδικής για την καταδίκη του μπάρμπα θόδωρου και των άλλων αγωνιστών (εδώ), καλύτερα να σιωπά, και ας ασχοληθεί με την πρότασή της για την αντικατάσταση των πλαστικών μπουκαλιών του νερού που διατίθενται στις κοινοβουλευτικές συνεδριάσεις, επειδή η εκτεταμένη χρήση τους  αποτελεί μείζον πρόβλημα για το περιβάλλον (εδώ).

Από Επιτροπή αγώνα Μεγάλης Παναγίας
 Δύο ακόμα συναγωνιστές, ένας από τη Μεγάλη Παναγία και ένας από την Κομοτηνή θα κριθούν αυτή τη φορά σε βαθμό κακουργήματος για τα γεγονότα της 21ης Οκτωβρίου 2012. Βρήκαν μια ταυτότητα στο δρόμο, κατάσχεσαν ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο και έστησαν και ένα κακουργιοδικείο.
Παρεμπιπτόντως, το «επαγγελματικό όχημα» κατά την εκδίκαση της υπόθεσής δύο χρόνια μετά «αθωώθηκε» αλλά ποτέ δεν αποδόθηκε στο νόμιμο ιδιοκτήτη του αφού κατά τη διάρκεια της φύλαξής του, την οποία είχε αναλάβει εκ του νόμου ο ΟΔΔΔΥ ( Οικονομική Διεύθυνση Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού), το εν λόγω πουλήθηκε!!??
Απέναντι στον αγώνα ενάντια στα μεταλλεία χρυσού στη ΒΑ Χαλκιδική βρίσκεται και δραστηριοποιείται μια πραγματική εγκληματική οργάνωση.
Όλοι οι ευαίσθητοι και αξιοπρεπείς άνθρωποι καλούνται να αντισταθούν