powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Γι' αυτό απέσυρε την έφεση ο Ηρακλής

Η ΠΑΕ Ηρακλής αποφάσισε να αποσύρει την έφεσή της κατά της πρωτόδικης απόφασης για μη χορήγηση άδειας για το επόμενο πρωτάθλημα της Super League. Ήταν μια συνειδητή απόφαση του "γηραιού" και είχε συγκεκριμένο λόγο που το έκανε, χωρίς να σημαίνει βέβαια ότι θα τελεσφορήσει.
Σε πρώτη φάση, οι άνθρωποι του "γηραιού" ήθελαν να ασχοληθούν με το θέμα που προέκυψε με τον Πουρτουλίδη και
την αποπληρωμή του. Ο Ηρακλής έχει προσφύγει στο διαιτητικό για να του επιστραφούν οι τρεις βαθμοί που του αφαιρέθηκαν, όπως αποφάσισε το τελευταίο Δ.Σ. της Λίγκας, έχει σύμμαχό του και τον ίδιο τον παίκτη, ελπίζοντας ότι σε πρώτη φάση δεν θα είναι αγωνιστικός ο υποβιβασμός του.
Θυμίζουμε ότι με το -3, ο Ηρακλής πέφτει στους 26 βαθμούς, όσους έχει και ο Λεβαδειακός, όμως οι Βοιωτοί υπερτερούν στα μεταξύ τους παιχνίδια και αυτοί μένουν τελικά στη μεγάλη κατηγορία την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Αναφορικά με την απόσυρση της έφεσης, οι "κυανόλευκοι" θα προσφύγουν εκ νέου στο διαιτητικό δικαστήριο και θα επικαλεστούν ότι δεν προβλέπεται να πέσει μια ομάδα για μη αδειοδότηση, αλλά θα πρέπει να ισχύσει ό,τι και φέτος, δηλαδή περιορισμοί μεταγραφών. Ο λόγος είναι ότι δεν προβλέπεται κάτι στον ΚΑΠ και στην προκήρυξη του πρωταθλήματος.
Βέβαια, τόσο η Λίγκα όσο και η ΕΠΟ είχαν τονίσει εξ αρχής πως όποια ομάδα δεν καταφέρνει να πάρει άδεια, καταλαμβάνει την τελευταία θέση για οικονομικούς λόγους και υποβιβάζεται στην δεύτερη κατηγορία. Επομένως, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον Ηρακλή, ο οποίος όμως θα παλέψει όπως μπορεί και την συγκεκριμένη υπόθεση.