powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Ο Δήμος N. Προποντίδας θα ενημερώνει για τα θέματα τους συμβούλους με tablet -τέλος οι εκτυπώσεις.

 @ Ευελπιστούμε   από όλους  τους  Δήμους  να έχουμε  και τις συνεδριάσεις live στο διαδίκτυο
Ο Δήμος Νέας Προποντίδας θέλοντας πάντα να πρωτοπορεί και να βρίσκεται στο κέντρο των εξελίξεων με τη χρήση της τεχνολογίας επιδιώκει τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τους δημότες του και τη μείωση του κόστους, με προφανή οφέλη για τον πολίτη. 
Έτσι, ήδη έχει προχωρήσει στην αλλαγή του server του
Δήμου Ν.Προποντίδας, με χρήση νέων τεχνολογιών, προκειμένου να προσφέρει αναβαθμισμένες και ποιοτικές υπηρεσίες στους δημότες του.
Σημαντική αλλαγή, η οποία αποσκοπεί και στη μείωση των λειτουργικών εξόδων και συνάδει με τη οικολογική συνείδηση που αναπτύσσει ο Δήμος, είναι η προμήθεια tablet για όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους με σκοπό την μείωση του τεράστιου όγκου των εκτυπώσεων των θεμάτων στα πλαίσια των Δημοτικών Συμβουλίων και των Επιτροπών. 
Τα tablet παραμένουν στο κτίριο του Δήμο και παραδίδονται στους συμβούλους πριν την έναρξη των συμβουλίων, με το σύνολο των θεμάτων φορτωμένα στο tablet, ενώ κατά το παρελθόν όλος αυτός ο όγκος εκτυπωνόταν για κάθε ένα σύμβουλο ξεχωριστά προκειμένου να είναι ενήμερος για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης. 
Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της κοινωνίας και παρακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις της τεχνολογίας φιλοδοξούμε να αποκτήσουμε το προφίλ ενός σύγχρονου και ανθρώπινου Δήμου.
Ο Δήμαρχος                                                           
Εμμανουήλ Καρράς