powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

Ο Δήμος Αριστοτέλη βραβεύει τους μαθητές που πρώτευσαν στον Παγχαλκιδικό διαγωνισμό συγγραφή δοκιμίου για τον Αριστοτέλη και την εκπαίδευση (17-6-17)

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Αριστοτέλη για το Διεθνές Έτος Αριστοτέλη 2016-2017, όπως αυτό ανακηρύχτηκε από την UNESCO , με αφορμή τα 2.400 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου Έλληνα φιλοσόφου και  σαν συνέχεια
της διημερίδας με  θέμα «Ο  Αριστοτέλης  στην Εκπαίδευση»,  που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτωβρίου 2016 στο Κέντρο Πολιτισμού της Ιερισσού, ο Δήμος Αριστοτέλη  και  η Διεύθυνση  Δευτεροβάθμιας  εκπαίδευσης  Χαλκιδικής,
συνδιοργανώνουν εκδήλωση ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ των μαθητών που  
συμμετείχαν και πρώτευσαν στον διαγωνισμό συγγραφής δοκιμίου με θέμα:
Η φιλοσοφική θεώρηση του Αριστοτέλη που συνδέει την παιδείαμε την ευδαιμονία του ανθρώπου.
Η εκδήλωση βράβευσης των μαθητών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό συγγραφής δοκιμίου θα  πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 17  Ιουνίου 2017, στις 11:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιερισσού.
Ο Δήμος Αριστοτέλη θα προχωρήσει στη βράβευση των τριών καλύτερων γραπτών δοκιμίων, ενώ η Διευθύντρια της Δ.Δ.Ε. Χαλκιδικής θα επιβραβεύσει με επαίνους όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στον  διαγωνισμό.
Οι τρεις καλύτεροι μαθητές κάθε βαθμίδας εκπαίδευσης  θα βραβευτούν με τίτλο απονομής και έπαθλο ένα tablet για τον καθένα ξεχωριστά.
Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε με σκοπό οι μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων της Χαλκιδικής να προσεγγίσουν την φιλοσοφία του Σταγειρίτη φιλοσόφου, να εξοικειωθούν με τις βασικές έννοιες και να διευρύνουν τα ενδιαφέροντά τους.
Η  εκδήλωση  διοργανώνεται  από  τον  Δήμο  Αριστοτέλη  σε  συνεργασία  με  τη  Διεύθυνση  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο του επετειακού έτους Αριστοτέλη 2016