powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

5ος ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ «ΚΕΛΥΦΟΣ – ΝΕΟΣ ΜΑΡΜΑΡΑΣ» 18-6-2017

Ο Χριστόφορος Μπατζής και ο Σύλλογος «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ» προκηρύσσουν και συνδιοργανώνουν τον 5ο Κολυμβητικό Περίπατο «Κέλυφος – Νέος Μαρμαράς».
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΠΟΣ & ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Ο αγώνας που ανήκει στην κατηγορία OWS 1.1.1. «Κολύμβηση Μακρινών αποστάσεων», θα διεξαχθεί στη θάλασσα του Τορωναίου Κόλπου, στο Τοπικό Διαμέρισμα Κοινότητας Νέου Μαρμαρά του Δήμου Σιθωνίας, την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ

Την ημέρα του αγώνα το σημείο συγκέντρωσης θα είναι το λιμάνι του Νέου Μαρμαρά στις 09:00, όπου και θα γίνει η οικονομική τακτοποίηση, θα υπογραφούν οι υπεύθυνες δηλώσεις, θα δοθούν αριθμοί στους αθλητές και όλοι οι εμπλεκόμενοι θα μεταφερθούν με σκάφη στην αφετηρία. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10.30 από το νησί της Κελύφου , όπου θα μεταφερθούν οι κολυμβητές με σκάφη.

ΑΓΩΝΑΣ

Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι μία ευθεία περίπου 6χλμ. Τους αθλητές που θα κολυμπούν σε γκρουπ-ομάδες θα συνοδεύουν σκάφη, ένα σκάφος ανά μία ομάδα. Στα σκάφη θα υπάρχουν και συνοδοί για την τροφοδοσία και την καλύτερη δυνατή ασφάλεια. Προκειμένου να γίνει η σύνθεση των γκρουπ με σωστό τρόπο , παρακαλούμε να αποστείλετε μαζί με την αίτησή σας στο info@openwater.gr έναν ενδεικτικό χρόνο που κάνετε στα 5χλμ. Θυμίζουμε ότι ο κολυμβητικός περίπατος δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα, για το λόγο αυτό δε θα υπάρχει ατομική χρονομέτρηση, αλλά ομαδική του κάθε γκρουπ. Το σημείο τερματισμού είναι το beach bar SABIA στο Ν.Μαρμαρά. Η απομάκρυνση από το group κάποιου κολυμβητή είναι πάρα πολύ επικίνδυνη για την ασφάλεια του και η επιτροπή θα τον αποκλείσει από τη χρονομέτρηση και την κατάταξη. Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα θα ακολουθήσουν απονομές αναμνηστικών μεταλλίων στο beach bar SABIA.
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Στον αγώνα θα υπάρχει ιατρική υποστήριξη. Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους ευθύνη, κάτι που αποδεικνύεται με ενυπόγραφη υπεύθυνη δήλωση που καταθέτουν στους διοργανωτές. Συστήνεται δε στους συμμετέχοντες να υποβληθούν σε ιατρική εξέταση πριν τον αγώνα.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Οι κολυμβητές και κολυμβήτριες μπορούν να αγωνιστούν με γυαλάκια ή μάσκα κολύμβησης και με μαγιό εγκεκριμένο όπως αυτό προβλέπεται από τη FINA και αφορά το Open Water. Δεν επιτρέπονται άλλου είδους πλευστικά – κολυμβητικά βοηθήματα (σανίδες, πέδιλα, χεράκια, κ.τ.λ.). Πριν την εκκίνηση οι αθλητές/τριες έχουν το δικαίωμα να αλειφθούν με λάδι, αντηλιακό, βαζελίνη, γράσο και με οτιδήποτε άλλο επιθυμούν. Κατά τη διάρκεια του αγώνα τα συνοδευτικά σκάφη διατηρούν πορεία παράλληλη με τους κολυμβητές και δύναται να σταματούν για τροφοδοσία όταν ζητηθεί. Δεν επιτρέπεται για κανένα λόγο κολυμβητής να ακουμπήσει το συνοδευτικό σκάφος. Εφ’ όσον υποπέσει αυτό στην αντίληψη των διοργανωτών ο Αλυτάρχης έχει το δικαίωμα ακύρωσης του κολυμβητή.

ΚΟΣΤΟΣ 

To κόστος συμμετοχής στον κολυμβητικό περίπατο είναι 10 ευρώ ανά αθλητή. Όσοι επιθυμούν να έρθουν στο Ν.Μαρμαρά από το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 υπάρχουν ενοικιαζόμενα δωμάτια-ξενοδοχεία με κόστος δικλίνου από 25 ευρώ -30 ευρώ χωρίς πρωινό μέσα στο Ν.Μαρμαρά.
Προαιρετικά αναφέρουμε:
Σταύρος Κυριακού 6947 522881 / 25 ευρώ
Hotel Olympos (Ανδρέας) 6980 699229/ 30 ευρώ


Επίσης να τονιστεί πως από την κατανάλωση που θα γίνει στο BEACH BAR SABIA , δηλαδή το σημείο τερματισμού, o ο λογαριασμός θα έχει τελική τιμή με έκπτωση 20%.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν κολυμβητές και κολυμβήτριες Έλληνες και ξένοι που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους και βρίσκονται σε άρτια φυσική και ψυχική κατάσταση. Για τη συμμετοχή ανηλίκων απαιτείται έγγραφη συναίνεση γονέα ή κηδεμόνα. Οι αιτήσεις θα αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@openwater.gr έως και την Κυριακή 11 Ιουνίου. Αιτήσεις που θα σταλούν μετά την ημερομηνία αυτή θεωρούνται εκπρόθεσμες και απορρίπτονται εκ των προτέρων. Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν από τους διοργανωτές για την έγκριση ή τη μη αποδοχή της συμμετοχής τους με απαντητικό e-mail έως την Τετάρτη 14 Ιουνίου.
Πληροφορίες
Μπενάκης Κώστας
6955 666659
Υ.Γ: Επισυνάπτεται και η αίτηση συμμετοχής