powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

Παράσταση διαμαρτυρίας αύριο στο Δήμο Σιθωνίας των συμβασιούχων.

Καλούνται, Όλοι οι συμβασιούχοι του Δήμου Σιθωνίας, στην παράσταση διαμαρτυρίας αύριο στις 08:00 στο Δημαρχείο.
Σε απεργιακές κινητοποιήσεις αποφάσισαν να προχωρήσουν οι συμβασιούχοι του Δήμου Σιθωνίας, απέχοντας από την αποκομιδή απορριμμάτων το
ερχόμενο 48ωρο, αλλά και πραγματοποιώντας 4ωρη στάση εργασίας την ερχόμενη Τρίτη, προγραμματίζοντας παράσταση διαμαρτυρίας στο Δήμο Σιθωνίας. Οι συμβασιούχοι διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους. Οι αποφάσεις ελήφθησαν σε έκτακτη γενική συνέλευση του Σωματείου τους.
Υπενθυμίζεται ότι στο Δήμο της Σιθωνίας, ο ίδιος ο δήμαρχος, Γιάννης Τζίτζιος, ανακοίνωσε στους συμβασιούχους προ ημερών ότι δεν θα γίνει η καταβολή του μηνός Μαϊου, λέγοντας ότι υπήρξε νέα πράξη της Επιτρόπου του Πολυγύρου Χαλκιδικής, που «παγώνει» την καταβολή των δεδουλευμένων. Με αφορμή την απόφαση, οι εργαζόμενοι τόνιζαν ότι τίθεται σοβαρό θέμα επιβίωσης των ίδιων και των οικογενειών τους.
Η ανακοίνωση του Σωματείου για τις κινητοποιήσεις έχει ως εξής:
«Η Διοίκηση του Σωματείου Συμβασιούχων Εργαζομένων Δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής ανακοινώνει την σημερινή απόφασή της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου μας, ότι απέχουν όλοι οι συμβασιούχοι του Δήμου Σιθωνίας από την αποκομιδή απορριμμάτων για την Κυριακή 4/6/2017 και Δευτέρα 05/06/2017 καθώς και στάση εργασίας την Τρίτη 6/6/2017 από τις 08:00 – 12:00 με παράσταση στον Δήμο Σιθωνίας, λόγω μη καταβολής δεδουλευμένων».