powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Πραγματοποιήθηκε η θεμελίωση του 4ου Νηπιαγωγείου Ν.Καλλικράτειας 7-11-17

Η τελετή θεμελίωσης του 4ου Νηπιαγωγείου Ν.Καλλικράτειας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 07 Νοεμβρίου 2017 από τον πρεσβύτερο της ενορίας Ν.Καλλικράτειας παρουσία του Δημάρχου Ν.Προποντίδας κ.Εμμανουήλ Καρρά, του βουλευτή κ. Βαγιωνά, των αντιδημάρχων κ. Κωνσταντίνο Τσομπανάκη και κ.Παναγιώτη Τσικαρίδη, του προέδρου της Δ.Κ.Ν.Καλλικράτειας κ. Κ.Μπομπότα, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου κ. Αντρέα
Λέλεκα, της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ευτυχίας Παπανικολάου, της Σχολικής Συμβούλου Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Χαλκιδικής Ραχήλ Μαρτίδου, εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας, υπαλλήλων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, εκπροσώπων της αναδόχου εταιρίας AKMH ATE, εκπροσώπων του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και παρουσία μαθητών και δασκάλων.
Άλλο ένα νηπιαγωγείο προστίθεται στις σχολικές μονάδες που υπάρχουν στο Δήμο μας. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη θεμελίωση του 4ου Νηπιαγωγείου Ν.Καλλικράτειας καθώς αποτελεί έναν καινούριο διδακτικό χώρο, με σύγχρονες προδιαγραφές προς όφελος των μαθητών και των δασκάλων τους. 
Ο Δήμαρχος

Εμμανουήλ Καρράς

Εμμανουήλ Καρράς