powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

Το Γενικό Νοσομείο Χαλκιδικής έλυσε τα προβλήματα, αποκτά χρώμα , 'διαγραμμίζεται' με θέσεις πάρκινγκ και για τα σαράβαλα ασθενοφόρα (φωτο).

 Το Γ.Ν.Χ. προχωρά 'στολίζεται και διαγραμμίζεται' μόνο με 8.5 ψωροχιλιάρικα.
Ποιός είπε ότι στο Γεν.Νοσοκομείο Χαλκιδικής δεν υπάρχει υγειονομικό υλικό;
Ποια φαρμακόγλωσσα ανέφερε ότι δεν υπάρχει αυτοκίνητο για τις μεταφορές υλικών και τις ανάγκες του, και ειδικό  για τις αιμοληψίες  με καθίσματα,  ψυγείο κ.λ.π ;
Ποιός είπε ότι το παγκάρι από το εκκλησάκι καλύπτει μικροέξοδα αλλά απαραίτητα για αγορά αναλωσίμων , ότι στον Τεχνικό Νεφρό σαραβάλιασαν οι πολυθρόνες ;
Είπε κάποιος ότι αποθήκη  κατάντησαν χώροι του νέου κτηρίου;
Ολα αυτά είναι face news.

Το Γ.Ν.Χ. προχωρά στολίζεται και διαγραμμίζεται μόνο με 8.5 ψωροχιλιάρικα.
Διαγραμμισμένες θέσεις πάρκινγκ, κυκλικοί κόμβοι με πινέλο (Δήμαρχε Τζίτζιο έτσι γίνονται οι κόμβοι, πάρε το πινέλο  στη Νικήτη) θέσεις πάρκινγκ ακόμα και για τα πεταμένα σαράβαλα ασθενοφόρα!!
Αυτό είναι 'καινοτομία' και όχι τα χαρτιά στην τουαλέτα που πρέπει να φέρεις από το σπίτι!


Στις φωτογραφίες όλα τα αυτοκίνητα που πρέπει να είχαν απομακρυνθεί, είναι παλιοσίδερα,  και έγιναν μία πρώτης τάξεως κατοικία για τα αδέσποτα, προς το παρόν λίγα.

Είναι  όλα όμορφα Χριστουγεννιάτικα, λίγα λαμπιόνια led  δεν θα ήταν πλεονασμός !!

Νοσοκομείο προαύλιο
Νοσοκομείο είσοδος

Πάρκινκ για τα παλιοσίδερα



                                      Κυκλικός κόμβος


Εγκρίνει την  ανάθεση  στον  κ. ..  (διαγραμμίσεις,  σημάνσεις,  βαφές) των εργασιών διαγράμμισης  Parking του Γ.Ν. Χαλκιδικής, βαφής κρασπέδων και  άλλων εργασιών του αύλειου χώρου του Νοσοκομείου στην συνολική τιμή των 8.680,00  ευρώ με Φ.Π.Α.     Η απόφαση αυτή επικυρώνεται άμεσα.