powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

Ομιλία με θέμα , η Αιμοδοσία και τα οφέλη της , στο Δημαρχείο Πολυγύρου από τη κ. Αδαμίδου (λόγω ασθένειας της κ. Χασαποπούλου). Διοργάνωση Σύλλογος Γυναικών Πολυγύρου

Η προγραμματισμένη ομιλία με θέμα, την αιμοδοσία και τα οφέλη της στον δότη και τον δέκτη, πραγματοποιήθηκε σήμερα 6 Οκτωβρίου στις 6:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου, από την κ.Αδαμίδου Δέσποινα Αιματολόγο της Νοσηλ. Υπηρ. Αιμοδοσίας του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, σε αντικατάσταση της κ. Χασαποπούλου Δ/ντριας του Κέντρου Αιμοδοσίας του ΑΧΕΠΑ λόγω αιφνίδιας ασθένειάς της.
Η ομιλία διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Γυναικών Πολυγύρου με την συμπαράσταση του τμήματος Αιμοδοσίας του Γεν. Νοσοκομείου Χαλκιδικής και του Διοικητή , ο οποίος παραβρέθηκε στην εκδήλωση, με τη ευκαιρία της εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργανώνεται την Κυριακή 12 Οκτωβρίου στο προαύλιο του Δημαρχείου Πολυγύρου.
 Βιογραφικό της κ. Αδαμίδου Δέσποινας
Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Κατερίνη
Αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του Α.Π.Θ.
Ειδικεύτηκε στην Αιματολογία στο Γ.Ν.Παπανικολάου
Εν συνεχεία εκπόνησε διδακτορική διατριβή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και ακολούθως μεταδιδακτορική μετεκπαιδευόμενη στο Roual Free Hispital του Λονδίνου επι διετίας.
Εργάζεται ως Ειδικός Αιματολόγος επί 10 ετίας σε διάφορα Νοσοκομειακά Ιδρύματα της Ελλάδας.
Έχει πλούσιο ερευνητικό και κλινικό έργο, με κύριο αντικείμενο την Ιατρική τω μεταγγίσεων και την αιμόσταση.
Συμμετέχει ως καλεσμένη ομιλήτρια σε πλήθος Ελληνικών και Διεθνών επιστημονικών συνεδρίων, και έχει συγγράψει περισσότερες από 90 επιστημονικές εργασίες , οι οποίες δημοσιεύθηκαν και παρουσιάστηκαν σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια.
Επι της παρούσης εργάζεται στην Νοσοκομειακή Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Ιπποκρατείου Θεσσαλονίκης ως επιμελήτρια Β΄