powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

Έλλη Παπαγγελή..του Πολυτεχνείου μέλος της ΟΝΝΕΔ. Αν ήταν γεννημένη τότε ίσως να μην ... έμπαινε το τανκ στο πολυτεχνείο. Δεν θα υπήρχαν και νεκροί μόνο.. εμφράγματα.

Μάλλον καλό έκανε στην καριέρα της ως μοντέλο η ανάρτησή της ότι δεν υπήρξαν νεκροί στο Πολυτεχνείο.  Η σέξι ΟΝΝΕΔίτισσα Ελλη Παπαγγελή «βγαίνει από τα ρούχα της» τώρα στην πίστα γνωστού αθηναϊκού  strip-club.
Δεν χρειαζόμαστε νέα Πολυτεχνεία και νέους μάρτυρες, αλλά μια επανάσταση  του πιο αυτονόητου πράγματος: "της κοινής λογικής».  Δηλαδή Ζήτω το ξεβράκωμα και τα ...κανόνια Η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Αττικής  και μέλος της ΟΝΝΕΔ, Έλλη Παπαγγελή, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, έκανε μια παραληρηματική ανάρτηση για το Πολυτεχνείο. Το μέλος της ΟΝΝΕΔ αναφέρει πως  γύρω από το Πολυτεχνείο στήθηκε ένα πλέγμα θρύλων, ρητορικών υπερβολών και ασύστολων ψευδών, που μόνο σκοπό είχε να ξεπλύνει το βαρύ ποινικό μητρώο της κομμουνιστικής αριστεράς και να την νομιμοποιήσει πολιτικά.    Μας είπαν για ομαδικούς τάφους και εκατοντάδες νεκρούς, χωρίς ποτέ τίποτα να αποδειχθεί… Μας είπαν για δολοφονημένους εντός του χώρου του Πολυτεχνείου, όπου όμως κανείς δεν έχασε τη ζωή του  ...... Φτάνει πια. Τέσσερις δεκαετίες αρλούμπας αρκούν .
Ξεκινά η ΟΝΝΕΔ με την επαναστάση του αυτονόητου και της κοινήςλογικής (φωτο)