powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

Νίκη Πολυγύρου Η γενική συνέλευση και η επόμενη μέρα 26-5-15

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Πολυγύρου έλαβε χώρα χθες βράδυ η ετήσια γενική συνέλευση του Α.Σ. της ομάδας μας. Με τη θητεία της προηγούμενης διοίκησης να τελειώνει και τυπικά τη Δευτέρα τα θέματα που απασχόλησαν το σώμα (
φίλοι αθλητές-προπονητές και εκπρόσωποι του Δήμου) ήταν ο οικονομικός απολογισμός και φυσικά η ανάδειξη νέου Δ.Σ. για την επόμενη 2ετία.
 Όσον αφορά τα οικονομικά παρουσιάστηκαν αναλυτικοί πίνακες με τα έσοδα και τα έξοδα του συλλόγου για τη σεζόν 2014-15 και παρόλο πως ήταν μια δύσκολη σεζόν για τους πράσινους στον τομέα αυτό, η διοίκηση κατάφερε να κλείσει τη θητεία της αφήνοντας μικρό μεν θετικό δε πρόσημο στα ταμεία της ομάδας. Το «επίτευγμα» αυτό οφείλεται γενικά στην κοινωνία του Πολυγύρου, η οποία ενισχύει εδώ και καιρό τις προσπάθειες της διοίκησης στηρίζοντας έτσι έμπρακτα τα αγωνιστικά τμήματα της Νίκης, αλλά ειδικότερα σε ανθρώπους που με τις ενέργειές τους έλυσαν πολλά προβλήματα όχι μόνο οικονομικής φύσεως.
 Όσον αφορά το νέο Δ.Σ. τα πρόσωπα που θα αναλάβουν τις τύχες του συλλόγου για τα επόμενα δύο χρόνια είναι λίγο πολύ γνωστά καθώς τα 9/10 του προηγούμενου εκλεγμένου συμβουλίου θα απαρτίζουν το νέο 12μελές σχήμα. Εκτός λοιπόν από τους Δ.Ζούνη Μ.Αθανασόπουλο Δ.Σαϊτιώτη Γ.Νταή Μ.Βασιλάκη Α.Ιατρού Γ.Δαγγίλα Β.Βενιόπουλο Α.Τζηρίτη στο νέο σχήμα επιστρέφουν οι Γ.Σαραφιανός και Λ.Κατσίμερος ενώ η σύνθεση έκλεισε με τον Κ. Μπουρνούτη που εξέφρασε την επιθυμία να βοηθήσει και αυτός στις προσπάθειες των υπολοίπων και όλοι του ευχήθηκαν καλή δύναμη.
 Οι παραπάνω λοιπόν θα λάβουν μέρος στο πρώτο συμβούλιο της νέας θητείας του Δ.Σ., την Πέμπτη το απόγευμα στα γραφεία της ομάδας, προκειμένου να καθορίσουν ρόλους και αρμοδιότητες στον καθένα ξεχωριστά και να ορίσουν τους βασικούς άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθούν οι πράσινοι για τις επόμενες δύο σεζόν.
 Από τη στιγμή που θα οριστικοποιηθεί το μπάτζετ για τη νέα σεζόν διοίκηση και προπονητής θα κληθούν από κοινού να στήσουν τη Νίκη της επόμενης περιόδου με τους πράσινους να θέλουν να μείνουν πιστοί στη φιλοσοφία των τελευταίων ετών και να χτίσουν γύρω από τους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου μια ανταγωνιστική ομάδα με υψηλούς στόχους με όσο το δυνατόν πιο επαγγελματική λειτουργία τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά.