powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Το 1ο Νηπιαγωγείο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Πολυγύρου τυχεροί στην κλήρωση για τοποθέτηση ελαστικού δαπέδου ασφαλείας από την ecoelastika Α.Ε

Η ecoelastika Α.Ε., στο πλαίσιο ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, προχωράει άμεσα στην τοποθέτηση ελαστικού δαπέδου ασφαλείας ΣΕ 10 ΣΧΟΛΕΙΑ σε ΟΛΗ τη ΧΩΡΑ, τα οποία προέκυψαν από κλήρωση, η οποία έγινε  στα γραφεία της με παρουσία συμβολαιογράφου, την Παρασκευή 26-6-2015 και ώρα 5 μ.μ.
Μεταξύ αυτών και 1ο Νηπιαγωγείο Πολυγύρου και 3ο Δημοτικό Σχολείο Πολυγύρου Νομός Χαλκιδικής

Βασική προϋπόθεση για τη άμεση κατασκευή των ελαστικών δαπέδων ασφαλείας από την Ecoelastika, τα σχολεία που κέρδισαν θα πρέπει να προσκομίσουν:
Πλήρη στοιχεία επικοινωνίας με το σχολείο, όνομα διευθυντή, διεύθυνση, τηλέφωνο, email.
Έγγραφη αποδοχή από τη διεύθυνση του σχολείου με κοινοποίηση στον αρμόδιο Δήμο.
Φωτογραφικό υλικό και τοπογραφικό του αύλειου χώρου με επιπλέον στοιχεία για τα τετραγωνικά μέτρα στα οποία θα γίνει η κατασκευή.
Σχετική έγκριση από την οικονομική επιτροπή του Δήμου που ανήκει.
Τα παραπάνω στοιχεία θα πρέπει να σταλούν στο email info@ecoelastika.gr το αργότερο έως 3-7-2015
Στην περίπτωση που κάποιο από τα σχολεία που κέρδισαν δεν επικοινωνήσει έως τις 3-7-2015 ή δεν καταθέσει τα ανωτέρω έως τις 10-7-2015 θα αποκλεισθεί και τη θέση του θα πάρει το πρώτο από τα επιλαχόντα όπου θα ακολουθηθεί σειρά προτεραιότητας.
Σημείωση
Η υλοποίηση κατασκευής των ταπήτων ασφαλείας στους αύλειους χώρους των σχολείων θα ξεκινήσει άμεσα. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να ορισθεί υπεύθυνος από το Δήμο ή και από το σχολείο ώστε να συντονισθεί από κοινού με την ecoelastika η κατασκευή του τάπητα ασφαλείας.

Η συμμετοχή σας ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη και η ανταπόκρισή σας κάθε προσδοκία. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για κάθε σχόλιο, κάθε μήνυμα και κάθε καλό σας λόγο… Μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας.

Η φάση της αξιολόγησης των σχολείων που κατατέθηκαν ολοκληρώθηκε. Επικεντρώσαμε την προσοχή μας εκεί όπου υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη, ώστε οι ενέργειές μας να «πιάσουν τόπο» και να βελτιώσουν, κατά το δυνατό, τις συνθήκες αυλισμού των παιδιών.

Λόγω της πολύ μεγάλης συμμετοχής αλλά και της τεράστιας ανάγκης που υπάρχει ήταν αναγκαίο αλλά και δίκαιο να μεγαλώσει ο αριθμός των σχολείων που θα λάβουν μέρος σε αυτή την κλήρωση!

Με ιδιαίτερη ευαισθησία ξεχωρίσαμε 10 «ειδικά σχολεία» για παιδιά με ειδικές ανάγκες, όπου – δυστυχώς – τα ατυχήματα είναι συχνότερα και βαρύτερα. Τα 2 ειδικά σχολεία που θα κληρωθούν αποτελούν για εμάς άμεση προτεραιότητα.

Παράλληλα, από τα 65 σχολεία (νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς, δημοτικά) που προκρίθηκαν, θα κληρωθούν 8, τα οποία θα είναι τα πρώτα στα οποία θα παρέμβουμε.

ΤΑ 10 ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ! ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…