powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Ο Δήμος Πατρέων κινδυνεύει να μείνει εκτός των Παγκόσμιων Παιδικών Αγώνων στην Ολλανδία επειδή είναι κατά των ναρκωτικών και το δηλώνει!

Απίστευτο και όμως αληθινό…
Η αποστολή της Πάτρας υπάρχει ενδεχόμενο να μείνει έξω από τους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες που είναι να συμμετάσχει στην πόλη Άλκμάαρ της Ολλανδίας γιατί νομίζετε;
Επειδή τα μέλη της αποστολής, οι αθλητές της, φορούν ένα μπλουζάκι που αναγράφει πάνω του το εξής λογότυπο: «Ναι στον αθλητισμό, όχι στα
ναρκωτικά» ("do sports, no drugs" αναφέρει στα αγγλικά). Το μπλουζάκι αυτό έγινε αφορμή, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες να προκληθεί διπλωματικό επεισόδιο.
Όταν οι διοργανωτές είδαν την αποστολή της Πάτρας με αυτό το σύνθημα, έθεσαν ζήτημα αποκλεισμού της από τους αγώνες, επειδή, όπως υποστήριξαν,  περνά πολιτικό μήνυμα και εκθέτει την ολλανδική κυβέρνηση που είναι υπέρ της ελεύθερης χρήσης!
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του patrasevents.grοι υπεύθυνοι της διοργάνωσης έθεσαν ευθέως το ζήτημα στην αποστολή του Δήμου ότι ή βγάζουν τα μέλη της το μπλουζάκι ή δεν συμμετέχουν στους αγώνες.  
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι  ο Δήμαρχος της Ολλανδικής πόλης επικοινώνησε με τον Δήμαρχο της Πάτρας, Κώστα Πελετίδη σε μια προσπάθεια να τον πείσει να βγει το σύνθημα από τα μπλουζάκια.
Ο Δήμαρχος όμως ήταν ανένδοτος τονίζοντας του ότι η Πάτρα λέει ναι στον αθλητισμό και στη ζωή και ότι αυτοί λένε ναι στον αθλητισμό και τον θάνατο! Του  είπε ακόμη πως το σύνθημα δεν είναι πολιτικό, αλλά είναι κοινωνικό, κάνοντας του σαφές ότι η αποστολή της Πάτρας δεν πρόκειται να βγάλει τα μπλουζάκια.  
Πλέον γίνονται διαπραγματεύσεις για το αν τελικά η αποστολή του Δήμου θα πάρει μέρος στους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες που γίνονται στην Ολλανδία και η οποία ως γνωστόν καλλιεργεί την «ψευτοκουλτούρα» των μαλακών και σκληρών ναρκωτικών, ακόμα και σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό και τα παιδιά, όπως φαίνεται…