powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή

Οι κάθε ειδικότητας εργαζόμενοι της 'Ελληνικός Χρυσός' με τα υβριστικά συνθήματα κατά της ΕΡΤ3 πέταξαν στα σκουπίδια τον 'αγώνα τους' και την οργή της Β.Ελλάδας.


Υβριστικά συνθήματα "μεταλλωρύχων" έξω από την ΕΡΤ3   "1-2-3 γ.μ...αι η ΕΡΤ3"
Προφανώς και προτιμούν το ρεπορτάζ του διαπλεκόμενου τηλεοπτικού σταθμού Σκάι (των Αθηνών)Η πορεία των υπαλλήλων της «Ελληνικός Χρυσός» που συμμετείχε στις χτεσινές διαδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τα εγκαίνια της ΔΕΘ «ξέσπασε» όταν έφτασε στη Λ.Στρατού, έξω από τα γραφεία της ΕΡΤ3. Οι υπάλληλοι της εταιρίας που συνοδεύτηκαν σε όλη την πορεία από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και τα κανάλια συνηθίζουν να αποκαλούν «χιλιάδες μεταλλωρύχοι» όταν βρέθηκαν έξω από τα γραφεία της ΕΡΤ άρχισαν να φωνάζουν "1-2-3 γ...αι η ΕΡΤ3" δείχνοντας μ' αυτό τον τρόπο τη δυσφορία τους
για τον τρόπο με τον οποίο έχει επιλέξει το κανάλι κανάλι να καλύπτει το θέμα της εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές. Προφανώς και προτιμούν το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι όπου το "ρεπορτάζ" ξεκινά μετά από σχετικό... σινιάλο!
«Θεωρώ δεδομένο ότι για λόγους δεοντολογίας η ΕΡΤ3 και γενικότερα η ΕΡΤ πρέπει να παίξει το βίντεο με τους εργαζόμενους της Eldorado να φωναζουν: "1-2-3 γ...αι η ΕΡΤ3".» έγραψε στο facebook ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 Στέλιος Νικητόπουλος.
η ανάρτηση(εκτος τίτλου και video) από το www.seleo.gr