powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή

Συνδικαλιστές της Ελληνικός Χρυσός Τιμούμε την στάση του Κ.Κ.Ε. , ο Θεοδωράκης γνωρίζει περισσότερα από τον Υπουργό

Ανακοινώσεις στήριξης της στάσης του ΚΚΕ και του Ποταμιού εξέδωσαν τα Σωματεία εργαζομένων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας.
"Εμείς οι εργαζόμενοι στα Μεταλλεία Κασσάνδρας, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αυτό που βιώνουμε μήνες τώρα ΔΕΝ είναι η αριστερά. Η αριστερά ήταν, είναι και θα είναι στο πλευρό του κάθε εργαζόμενου. Η αριστερά  δεν έπαιζε και δεν θα παίξει ποτέ πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες εργατών", αναφέρουν.
"Εμείς τιμούμε την στάση του ΚΚΕ, το οποίο σταθερά στην πορεί
α του βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων, όπου και αν αυτοί δουλεύουν, χωρίς να τους διαχωρίζει σε καλούς και κακούς ή  δικούς μας και των άλλων, όπως πρόσφατα επιβεβαίωσε και με τις δηλώσεις του ο Γ.Γ. του Κόμματος κος Δ. Κουτσιούμπας", προσθέτουν.
Όσον αφορά το Ποτάμι  τονίζουν πως "ο πρώην υπουργός ΠΑΠΕΝ Πάνος Σκουρλέτης, αντί να μαλώνει τον πρόεδρο του Ποταμιού, επειδή στην επικοινωνία του με την υπηρεσιακή κυβέρνηση ζήτησε το αυτονόητο, την τήρηση δηλαδή της νομιμότητας, καλό θα ήταν να κάνει την αυτοκριτική του σχετικά με το καταστροφικό λάθος που έκανε και έπεσε στις πλάτες εργαζομένων, προκειμένου να ικανοποιηθούν τα καπρίτσια της ντόπιας υποψήφιας βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνας Ιγγλέζη".
"Βλέπουμε ότι ο πρόεδρος του Ποταμιού κος Σταύρος Θεοδωράκης, γνωρίζει το θέμα μας πολύ καλύτερα από τον πρώην αρμόδιο υπουργό, ο οποίος ακόμα και τώρα ψηφοθηρεί. Τα ανώτατα δικαστήρια έχουν αποφανθεί πολλάκις και το σύνολο των κομμάτων στηρίζει την νομιμότητα και απαιτεί πρωτοβουλίες προς την οριστική λύση του προβλήματος μας. Πάνο Σκουρλέτη δεν φταίμε εμείς που εργαζόμαστε σε μια νόμιμη επένδυση. Το Ποτάμι ασχολείται με το θέμα μας πολύ πριν εσύ γίνεις υπουργός, ίσως θα έπρεπε να τους ζητήσεις ευγενικά να σε ενημερώσουν αφού εμάς μας απαξιώνεις", προσθέτουν.