powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

Με νόμο Κατρούγκαλου επιστρέφει στον «Ευαγγελισμό» ο καρδιοχειρουργός με τα φακελάκια

Αυτοδίκαιη επάνοδος του επίορκου καρδιοχειρουργού στον Ευαγγελισμό, με τον νόμο Κατρούγκαλου! Ο καρδιοχειρουργός κ. Αντώνη Τσούκαs πριν περίπου ένα χρόνο, ζητούσε επίμονα και για 10 μέρες από έναν ασθενή φακελάκι 1500 ευρώ, προκειμένου να τον χειρουργήσει
και καθυστερούσε την επέμβαση μέχρι να πάρει τα χρήματα. Ωστόσο, ο ασθενής κατέληξε....Συνελήφθη στο γραφείο του από αστυνομικούς έχοντας πάνω του φακελάκι με 500 προσημειωμένα ευρώ.
 Ο επίορκος γιατρός, επανέρχεται με τον νόμο Κατρούγκαλου, παρά την συμπληρωματική εγκύκλιο η οποία έχει εκδοθεί ακριβώς για να αποτρέπει την επιστροφή επίορκων δημοσίων λειτουργών.
Πίσω από την επιστροφή του καρδιοχειρουργού όπως και πολλών άλλων επίορκων γιατρών και λοιπών εργαζομένων στο ΕΣΥ  "κρύβεται" ο περίφημος νόμος Κατρούγκαλου που δρομολογεί την επαναφορά των επίορκων δημοσίων λειτουργών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπηρεσιακός υπουργός Υγείας κ. Θάνος Δημόπουλος είναι έντονα ενοχλημένος από την διαπιστωτική πράξη της επιστροφής και ζήτησε αναλυτική απάντηση από τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Υγείας κ. Σπύρο Κοκκινάκη.

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα είχε παραπεμφθεί στο Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο, το οποίο όμως δεν κατάφερε να αποφασίσει μέσα σε διάστημα ενός έτους (ο γιατρός είχε παραπεμφθεί τον Ιούλιο του 2014) και με τον νόμο Κατρούγκαλου ο επίορκος γιατρός, επιστρέφει στα καθήκοντά του.

Ο καρδιοχειρουργός είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα λόγω πειθαρχικής δίωξης από τον περασμένο Ιούλιο οπότε και συνελήφθη στο γραφείο του από αστυνομικούς έχοντας πάνω του φακελάκι με 500 προσημειωμένα ευρώ.

Ο ίδιος φέρεται όχι μόνο να αρνείται την απαίτηση χρηματικού ποσού ύψους 1.500 ευρώ που καταγγέλλουν οι συγγενείς ότι ζήτησε για να προχωρήσει στην επέμβαση του Δημήτρη Παπαδόπουλου, αλλά να τους επιρρίπτει κατηγορίες για δωροδοκία του, λέγοντας ότι η αδελφή του 67χρονου, άφησε πάνω στο γραφείο του ένα πακέτο με χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και έφυγε. Όπως ισχυρίζεται, πήρε τα χρήματα από το γραφείο του για να μην είναι σε κοινή θέα και είχε πρόθεση να της τα επιστρέψει, αλλά δεν πρόλαβε γιατί… μπήκαν στο γραφείο του άνδρες της Αστυνομίας.



Το έγραφο που δημοσιεύει το πρώτο Θέμα