powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Κανταράς Τ. Υποψ. Βουλευτής ΛΑ.Ε Χαλκιδικής: "Το απόλυτο θέατρο παραλόγου στον Κάκαβο! Στημμένο σκηνικό προεκλογικό.

"Το απόλυτο θέατρο του παραλόγου στον Κάκαβο! Στημμένο σκηνικό προεκλογικό, για να εισπράξουν απο τη μια η ΝΔ και οι σύμμαχοι της τους βόρειους, που ηθελημένα η άθελα τους γίνονται υποχείρια και ασπίδα της ΕΛΝΤΟΡΑΝΤΟ. 
Και απο την άλλη ο νεομνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ που με
προεκλογικά τρύκ προσπαθεί να ξεγελάσει τους νότιους και να επανεκλεγεί η βουλευτής της περιοχής.
 Οι υποψιασμένοι το έχουν αντιληφθεί. Δεν μιλάνε πολύ, γιατι διαισθάνονται το κλίμα του Λιβάνου, που δημιούργησαν τυχοδιώκτες πολιτικάντηδες. Τα αδιέξοδα, που θα σημαδέψουν την περιοχή για χρόνια. Που σήμερα κρύβονται πίσω απο τις σημαδεμένες αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας και την νομιμότητα που ανακάλυψε τελευταία ο κ. Τσίπρας. 
Ας προλάβουν να το καταλάβουν και οι ανυποψίαστοι. Το θέμα βοά. Χρήσιμες επικουρικά οι τεχνικές ενστάσεις και η αποτροπή παραβίασης των συμβάσεων. Όμως πανω απ όλα, η απόφαση είναι πολιτική. 
Και ο προεπαναστάτης κ. Τσίπρας, αυτό έλεγε στις δεκάδες επισκέψεις του στη περιοχή. Σήμερα επανήλθε στην νομιμότητα. Στα μνημόνια. Στην αγκαλιά της κ. Μέρκελ. 
Απο Δευτέρα η νέα συγκυβέρνηση των παλιών και νέων μνημονιακών, θα λειτουργήσει την ΕΛΝΤΟΡΑΝΤΟ με τη βούλα του ΣΤΕ, αλλά κυρίως με την πολιτική βούλα των υπόδουλων πολιτικών δυνάμεων του νέου μνημονιακού τόξου. Υπάρχει λύση; 
Είναι το κλείσιμο της ΕΛΝΤΟΡΑΝΤΟ, ταυτόχρονα με την αμεση αποκατάσταση 1000 περίπου θέσεων εργαζομένων της περιοχής, όχι για να μαζεύουν ρίγανη και άλλα αστεία του κ Βίτσα, αλλά με σοβαρές παρεμβάσεις που στηρίζουν τον πρωτογενή τομέα, όπως π.χ ενα εργοστάσιο φωσφορικών λιπασμάτων που στερείται η χώρα μας σήμερα ή αλλες ήπιες και περιορισμένες μεταλλευτικές παρεμβάσεις. Δυστυχώς, με την νέα μνημονιακή συγκυβέρνηση της επόμενης βδομάδας, δεν περιμένουμε τίποτα το καλό.
 Η ΕΛΝΤΟΡΑΝΤΟ θα επανέλθει δικαιωμένη, επιβάλλοντας στη περιοχή καθεστώς τύπου καρτέλ Κολομβίας. Οι καλοπροαίρετοι αγωνιστές της περιοχής που θα πιστέψουν στις ψεύτικες υποσχέσεις (γιατί υπάρχουν και ελάχιστοι υπολογίζοντες το προσωπικό όφελος), θα υποστούν ένα νέο βάρβαρο σόκ μετά το σόκ της μνημονιακής μετάλλαξης του κ. Τσίπρα. 
Σενα τέτοιο τοπίο λοιπόν τι μας μένει να κάνουμε. Στη δύσκολη αυτή συγκυρία. μας μένει να σηκωθούμε όρθιοι. Να μην αποδεχθούμε τα τετελεσμένα. Να στηρίξουμε την ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. Να μην στείλουμε 3 μνημονιακούς μερκελιστες βουλευτές στη νέα Βουλή. Βουλευτές αυλόδουλοι των εξουσιών. Που θα λένε ΝΑΙ σε όλα.
Να στείλουμε την ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ισχυρή και με βουλευτή απο την Χαλκιδική έτσι ώστε η ελπίδα να μην γίνει παρένθεση, αλλά παρένθεση να γίνουν οι παλιές και νέες μνημονιακές δυνάμεις. 
Για να σηκωθούν απο τον τόπο μας τα καναδέζικα αεροπλάνα και να πάρουν μαζί τους παλιά και νέα μνημονιακά τοξικά απόβλητα!"
Σχόλιο πριν την κάλπη
Κανταράς Τάσος