powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

Διαιτητικό της ΕΠΟ: Άλλες δύο σφαλιάρες κατά του συστήματος της Διοίκησης Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής

Γιάννης Μαυρόπουλος
Ολοκληρώθηκε το απόγευμα η συζήτηση στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ των δύο πολύ σοβαρών θεμάτων που απασχολούν εδώ και καιρό την ΕΠΣ Χαλκιδικής.
Συγκεκριμένα παρουσία του νομικού εκπροσώπου της παράταξης Σαρηγιαννίδη κ.Τσέλιου Ευάγγελου έγινε παράσταση και
αναφορά των παρακάτω :
  1. Της αίτησης προσφυγής των σωματείων της Χαλκιδικής επί της ποινής αποκλεισμού από την ΕΠΟ.
  2. Και της αίτησης των 52 σωματείων για ορισμό προσωρινής διοίκησης μετά και την ομόφωνη απόφαση στην Γ.Σ. που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στον Πολύγυρο.
Στην πρώτη περίπτωση θυμίζουμε την  ποινή της επιτροπής εκτάκτων θεμάτων της ΕΠΟ που επικύρωσε η εκτελεστική επιτροπή και ήταν από την μια ο αποκλεισμός των 52 σωματείων ,και από την άλλη πρόσθετα το πρόστιμο 3.000 ευρώ στην ΕΣΠ Χαλκιδικής για την αδυναμία της (και καλά…) να δώσει λύση στο πρόβλημα!
Στο συγκεκριμένο σημείο της συζήτησης ήταν που έπεσε και το περισσότερο γέλιο αφού και οι ίδιοι οι δικαστές δεν μπόρεσαν να συγκρατηθούν με αυτά που έβλεπαν τα μάτια τους και άκουγαν τα αυτιά τους.
Πάντα αναφερόμενοι στην πρώτη περίπτωση τα 52 σωματεία εκπροσώπησε ο κ.Τσέλιος ενώ ο δικηγόρος της ΕΠΟ παίρνοντας τον λόγο ζήτησε αναβολή διότι δεν πρόλαβε να μελετήσει τον φάκελο! Το πιο κωμικοτραγικό έγινε στην συνέχεια όταν ο Νούσιας νομικός εκπρόσωπος του συστήματος και του Βούλγαρη ζήτησε και αυτός αναβολή διότι όπως τόνισε…. ‘’θέλω να κάνω πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της ΕΠΟ !!!
Με ανοιχτό το στόμα ο πρόεδρος του δικαστηρίου ρώτησε τον «εκπρόσωπο» της ΕΠΣ Χαλκιδικής : Μα εσείς έχετε δεχθήκατε την ποινή και θα κάνετε παρέμβαση υπέρ αυτού που σας τιμώρησε;
Σε αυτό το σημείο ο Νούσιας και πάλι επέμεινε και ζήτησε μια αναβολή λίγων ημερών για να μελετήσει καλά την υπόθεση!!!!
Φυσικά και κάτι τέτοιο δεν έγινε δεκτό από την έδρα εν μέσω αρκετού γέλιου στην αίθουσα!
Στην δεύτερη υπόθεση αντίδικοι ήταν τα 52 σωματεία και η ΕΠΣ Χαλκιδικής της οποίας και πάλι νομικός εκπρόσωπος ήταν ο Νούσιας (δεν έχει κερδίσει ούτε μια υπόθεση της ΕΠΣΧ !!!) και ο οποίος ζήτησε την αναβολή της συζήτησης διότι ο πρόεδρος του Βούλγαρης λόγο υποχρεώσεων με την εθνική δεν μπορούσε αλλά θα ήθελε να ήταν παρών!
Εκεί ήρθε και το δεύτερο «σκαμπίλι» από τον πρόεδρο του δικαστηρίου ο οποίος όχι μόνο δεν έκανε δεκτό το αίτημα για αναβολή αλλά γύρισε και είπε στον Νούσια…’’ αν πρόεδρος σου ήθελε τόσο πολύ να είναι στην συζήτηση της υπόθεσης τότε να έστελνε άλλον στο ταξίδι ή να το ανέβαλε!
   
Όσον αφορά τις αποφάσεις επί των δυο σοβαρών θεμάτων αύριο αναμένεται να έχουμε την απόφαση του διαιτητικού για την πρώτη περίπτωση της τιμωρίας ενώ όσον αφορά την απόφαση για τον ορισμό προσωρινής διοίκησης θα εκδοθεί την Πέμπτη.
Πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχει επαρκής χρόνος για την διενέργεια εκλογών. Ο χρόνος μπορεί να πιέζει αλλά σε κάθε περίπτωση οι εκλογές μπορούν να προκηρυχτούν άμεσα και έως τις 18 Σεπτεμβρίου να πραγματοποιηθούν ,επίσης αρκετά επαρκής ο χρόνος για να δηλωθούν στην ΕΠΟ (απαραίτητες βάση νόμου 3 ημέρες πριν τις εκλογές) οι τρεις εκπρόσωποι που θα ψηφίσουν την 1 Οκτωβρίου.