powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Διπλά εγκαίνια στο Ν. Μαρμαρά από το Δήμαρχο Σιθωνίας

Διπλά εγκαίνια πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Σιθωνίας, Ιωάννης Τζίτζιος, του  Κλειστού Γυμναστηρίου και της επέκτασης του Γυμνασίου Ν.Μαρμαρά, προϋπολογισμού 4,7 εκατομμυρίων ευρώ, παρουσία αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων, εκπαιδευτικών, μαθητών και εκπροσώπων φορέων και συλλόγων του Ν. Μαρμαρά.
«Είναι δύο σπουδαία έργα για την κοινωνία του Ν. Μαρμαρά, τα
οποία τα αφιερώνουμε στους μαθητές και στους νέους μας, οι οποίοι θα μοιράζονται ιδέες και στόχους, θα αγωνίζονται και θα βιώνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο το «ευ αγωνίζεσθαι». Οι υποδομές αυτές είναι το δεύτερο πιο μεγάλο έργο του Δήμου Σιθωνίας μετά το αποχετευτικό, στο Ν. Μαρμαρά. Ευχαριστώ όλους όσοι συνέβαλαν στην ολοκλήρωση των έργων αυτών και συνεχίζουμε με επιμονή, γνώση και προγραμματισμό να εργαζόμαστε για το καλό των συνδημοτών μας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στο Δήμο μας» ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο κ. Τζίτζιος.  
Τζίτζιος.
img_115233.jpg
Το Δήμαρχο Σιθωνίας τίμησαν με πλακέτες, εκτός από το ΔΣ της Κοινότητας Ν. Μαρμαρά και όλοι οι φορείς και σύλλογοι που θα κάνουν χρήση των νέων έργων.

«Το Κλειστό Γυμναστήριο ήταν έναν όνειρο δεκαετιών για το Ν. Μαρμαρά και σήμερα το είδαμε ολοκληρωμένο για να το χαρούν τα παιδιά και οι νέοι μας. Παράλληλα λύνεται ένα σημαντικό πρόβλημα σχολικής στέγης για το Γυμνάσιο και τις Λυκειακές τάξεις της Κοινότητας και πλέον οι μαθητές θα μπορούν να φοιτούν σε ένα σύγχρονο και άνετο μαθησιακό περιβάλλον» ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΚ Ν. Μαρμαρά, Γιώργος Καπλάνης.

img_1068.jpg
 img_1108.jpg
img_1121.jpg
 
img_1168.jpg
 
img_1172.jpg
 
img_1181.jpg
 
img_1195.jpg
 
img_1200.jpg
 
img_1209.jpg
 
img_1236.jpg
 
img_1243.jpg