powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

Λιμενικό Ταμείο Δήμου Αριστοτέλη - Παραχώρηση δικαιώματος απλής χρήσης χώρων εντός της χερσαίας ζώνης λιμένων.

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αριστοτέλη ανακοινώνει ότι έχει εκδοθεί και αναρτηθεί στον ιστότοπο Διαύγεια (ΑΔΑ:ΩΨΧ7465Θ75-ΟΙΥ) η αριθ. 40/28-03-2017  απόφαση του για τον καθορισμό τιμών οικονομικού ανταλλάγματος, για την παραχώρηση δικαιώματος απλής χρήσης χώρων εντός της χερσαίας ζώνης λιμένων ευθύνης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αριστοτέλη (Δ.Λ.Τ.Α.), καθώς και για τον καθορισμό Ζωνών Αντικειμενικής Αξίας Οικονομικού
Ανταλλάγματος για το έτος 2017.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει σύμφωνα με την αριθ. 8321.6/01/12-3-2012 εγκύκλιο της  Δ/νσης  Ο.Λ.Ε.Λ. της  Γενικής Γραμματείας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής /ΥΠΑΑΝ με θέμα:«Οδηγίες για την εκμετάλλευση της Ζώνης Λιμένα στα πλαίσια της παραχώρησης του ιδιαίτερου δικαιώματος χρήσης των χώρων αυτής» να υποβάλλουν σχετική αίτηση στο Δ.Λ.Τ.Α..
Το οικονομικό αντάλλαγμα παραμένει ενιαία για τις Ζώνες Λιμένα Τρυπητής, Ιερισσού, Πυργαδικίων και Γλαστρί για το έτος 2017 το ίδιο ως είχε και το έτος 2016 (12€/μ2) συν τις νόμιμες επιβαρύνσεις (3,6% χαρτόσημο και 3% απόδοση υπέρ ΕΚΟΕΜΝ επί του ετήσιου οικονομικού ανταλλάγματος). Επίσης, στη Χερσαία Ζώνη Ουρανούπολης καθορίστηκαν Ζώνες Αντικειμενικής Αξίας Οικονομικού Ανταλλάγματος όπου στην Α’ Ζώνη Ανταλλάγματος η τιμή ανέρχεται στα 50€/μ2 (συν των νόμιμων επιβαρύνσεων), στην Β’ Ζώνη Ανταλλάγματος η τιμή ανέρχεται στα 40€/μ2 (συν των νόμιμων επιβαρύνσεων) ενώ στην Γ’ Ζώνη Ανταλλάγματος η τιμή ανέρχεται στα 12€/μ2 (συν των νόμιμων επιβαρύνσεων).
Η αίτηση πρέπει να κατατεθεί ΕΩΣ ΤΙΣ 15 ΜΑΪΟΥ 2017  συνοδευόμενη  με τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1.    Αίτηση παραχώρησης χώρου επί της χερσαίας  λιμενικής ζώνης την οποία μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ είτε μπορείτε να βρείτε αντίγραφα στην υπηρεσία μας.
2.    Φωτοαντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ενδιαφερόμενου-υπεύθυνου.
3.    Τοπογραφικό διάγραμμα  της περιοχής του αιτούμενου προς χρήση χώρου το οποίο θα:
·         φέρει υπογραφή από Διπλωματούχο Μηχανικό ανάλογης ειδικότητας και θεώρηση από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αριστοτέλη.
·         απεικονίζει ευκρινώς τον αιτούμενο προς παραχώρηση χώρο σε σχέση με τις εγκεκριμένες οριογραμμές αιγιαλού – παραλίας και Χερσαίας Ζώνης Λιμένα.
·         αναγράφει ΑΚΡΙΒΩΣ την έκταση του αιτούμενου χώρου σε τετραγωνικά μέτρα.
·         αναφέρει το σκοπό χρήσης του κοινόχρηστου χώρου (π.χ. τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων).
·         αναγράφει την απόφαση καθορισμού Χερσαίας Ζώνης του οικείου Λιμένα, η εγκριτική αυτής απόφαση του Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ή του Νομάρχη αναλόγως της χρονολογίας έκδοσής της ή το ΦΕΚ δημοσίευσής της, εφόσον έχει δημοσιευθεί.
Όσοι επαγγελματίες δεν έχουν αλλαγές για τον παραχωρούμενο χώρο έτους 2017 θα προσκομίζουν σε φωτοαντίγραφο  θεωρημένο το τοπογραφικό διάγραμμα έτους 2016. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθουν ΕΓΚΑΙΡΩΣ στο γραφείο του Δ.Λ.Τ.Α. για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν καθυστερήσεις για την παραχώρηση κοινόχρηστων χώρων εντός των λιμενικών ζωνών.  
Ειδικά για τις παραχωρήσεις χώρων που αφορούν θέσεις- πόστα Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής και επειδή αυτές υπόκεινται στους περιορισμούς του Γ.Κ.Λ. 20 οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν αίτηση για την παραχώρηση χώρου ΕΩΣ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΤΙΣ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 προκειμένου η Υπηρεσία μας να προβεί στην απευθείας ή κατόπιν δημοπρασίας παραχώρηση χώρου ανάλογα με τον αριθμό των ενδιαφερομένων όπως ορίζει η υπ’αριθ. 8321.6/01/12-3-2012 εγκύκλιος της  Δ/νσης  Ο.Λ.Ε.Λ. της  Γενικής Γραμματείας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής /ΥΠΑΑΝ.
Ο Πρόεδρος Δ.Σ. Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Δήμου Αριστοτέλη
Ιωάννης Δουλάκης