powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

Ναι στο 'χαράτσι΄ των 100μ3 νερού ψήφισαν οι παρόντες της πλειοψηφίας του Δήμου Σιθωνίας-Δήμαρχος είναι μικρός ο δήμος !

Απόφαση κατά της ανάκλησης της διάταξης για την ελάχιστη κατανάλωση ‹χαράτσι› των 100 μ3 νερού στην πρόταση του αρχηγού της μείζονος αντιπολίτευσης κ.Ληστή πήραν οι παρόντες δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας του δήμου Σιθωνίας μετά την τοποθέτηση του Δημάρχου κ. Τζίτζιου στην 17 συνεδρίαση τoυ Οκτωβρίου 2017. Την πρόταση στήριξε και  ο αρχηγός της ελάσσονος κ. Ζέππος. 
Ο Δήμαρχος Σιθωνίας δικαιολόγησε το ‹χαράτσι› ως μορφή 
παγίου για να ισοσκελίσει τα έξοδα με τα έσοδα ύδρευσης αποχέτευσης, για τις γεωτρήσεις τους βιολογικούς και για την βελτίωση της ποιότητας του νερού!!!
..Είναι μικρός ο δήμος απάντησε στο αίτημα να εκδίδονται 2 λογαριαμοί το χρόνο, δεν μπορούμε να μετράμε 2 φορές τους μετρητές έχουμε ένα υδρονομέα σε κάθε χωριό !! Υπάρχει και αυτό  που εφαρμόζει η ΔΕΗ το έναντι κ. Δήμαρχε.
Μπορεί να αντέξει ο πολίτης μαζί με τους φόρους του κράτους και τα χαράτσια του Δήμου; 
Η δικηγόρος που εκπροσωπεί 100 υπογράφοντες  ανέφερε ότι αν δεν ανακληθεί ,θα κατατεθεί αίτηση ακύρωσης στο διοικητικό εφετείο , και ανέφερε ότι αποτελούν και πειθαρχικό αδίκημα αυτές οι απόφάσεις. Διαβάστε τις τοποθετήσεις και βγάλτε τα συμπεράσματα για έναν μικρό δήμο, με λιμάνι(α) και  ..έσοδα !  , τουριστικές επιχειρήσεις στην Σιθωνία κ.λ.π και με ανοχή  στις παραβάσεις (ευελπιστούμε μόνο για τα 'κουκιά') .
 Ο δήμος  άραγε περιμένει από το χαράτσι του νερού να σωθεί!!