powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Kαταβολή των “δεδουλευμένων” για τους απλήρωτους συμβασιούχους Καθαριότητας Δήμου Σιθωνίας.

Επιτέλους… τέλος (!) για τους από 13/7 114 απλήρωτους συμβασιούχους από παρατάσεις Καθαριότητας Δήμου Σιθωνίας, αφού μετά την “εγκριτική” που δόθηκε από το ΑΣΕΠ (ακολουθεί) - αρχικά δεν είχε δοθεί - ότι, συντρέχουν οι προϋποθέσεις πρόσληψης των παραπάνω εργαζομένων, σύμφωνα με τα οριζόμενα της παρ. 2 του άρθρου 24 του Ν. 4479/2017 (Νόμος “Σκουρλέτη”) και την εν συνεχεία θεώρηση του σχετικού εντάλματος πληρωμής (επίσης ακολουθεί) από την αν. Επίτροπο
του Ελεγκτικού Συνεδρίου, πληρωμή (!) “δεδουλευμένων” από την ημερομηνία υπογραφής των νέων συμβάσεων (13/7) έως και τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του epoli.gr.
«Μετά τις επίμονες αλλά και επίπονες προσπάθειές μας πληρωμή των 114 απλήρωτων εργαζομένων – συμβασιούχων Καθαριότητας του Δήμου Σιθωνίας.
Η καταβολή των “δεδουλευμένων” θα πραγματοποιηθεί την 27η Οκτωβρίου, πιθανά και μία μέρα νωρίτερα.
Σημαντική συμβολή στην επίλυση του θέματός μας, ήταν η πολύ καλή συνεργασία της Αναπληρώτριας Επιτρόπου Ν. Χαλκιδικής και της άμεσης ανταπόκρισης του ΑΣΕΠ Αποκεντρωμένου Τμήματος Θεσσαλονίκης, στο αίτημά μας, καθώς και του Δήμου Σιθωνίας», τονίζει για την ευτυχή αυτή κατάληξη στο epoli.gr ο Πρόεδρος των Συμβασιούχων, Τάσος Παπαργύρης.



Η “εγκριτική” του ΑΣΕΠ


Η θεώρηση του Ε. Σ.


Σωματείο Συμβασιούχων Εργαζομένων