powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

ΕΠΣΧ:Συγκέντρωση σωματείων Δήμου Ν. Προποντίδας 26 Οκτ. 2017- Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε και η συνάντηση στη Σιθωνία.

Φωτο απι ΣΙΘΩΝΙΑ
Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 19:30, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης με εκπροσώπους των σωματείων του Δήμου Νέας Προποντίδας, στο Ξενοδοχείο «Σωκράτης» στα Νέα Μουδανιά. 
Καλούνται όλα τα σωματεία του Δήμου Ν. Προποντίδας να δώσουν το παρών.
Συνάντηση με τα σωματεία του Δήμου Σιθωνίας.
Συνάντηση μελών της διοίκησης της ΕΠΣΧαλκιδικής με μέλη των
διοικήσεων ομάδων του Δήμου Σιθωνίας – Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 – Δημαρχείο Δήμου Σιθωνιας - Νικήτη

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε και αυτή η συνάντηση, μελών της διοίκησης της ΕΠΣΧαλκιδικής με μέλη των διοικήσεων ομάδων του Δήμου Σιθωνίας . Τα σωματεία στο σύνολο τους ήταν εκεί !

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΧ αναφέρθηκε σε πολλά θέματα , όπως , διασώστες , σεμινάρια Α βοηθειών ,σεμινάρια παρατηρητών αγώνα ,παρατηρητές αγώνων , παρατηρητές διαιτησίας , διαιτησία , αιτήματα ομάδων , ασφάλεια ποδοσφαιριστών , λαχειοφόρος αγορά με την κλήρωση ενός αυτοκίνητου αξίας 11000 ευρώ και άλλα πολλά που έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο του Νομού μας και πως μπορούμε να το αναβαθμίσουμε μέσα από όλα τα παραπάνω και όχι μόνο !


Τα σωματεία ανάφεραν πως όλα αυτά , όπως ασφάλεια ποδοσφαιριστών , διασώστης στους αγώνες ,σεμινάρια , παρατηρητές σε όλα τα γήπεδα ,είναι πολύ καλά , όμως η οικονομική κατάσταση είναι σε πολύ κακό επίπεδο και δυσκολεύονται να ανταποκριθούν σε όλα αυτά και πως η ΕΠΣΧ και κατ επέκταση η ΕΠΟ θα πρέπει να βοηθήσουν τα ερασιτεχνικά σωματεία όπως γινόταν πολύ παλιά με κάποια επιδότηση , εάν θέλουν το μέλλον του ποδοσφαίρου ! 

Επίσης αναφέρθηκαν στην απαράδεκτη συμπεριφορά , κατά την γνώμη τους , διαιτητών και παρατηρητών αγώνα ,προς τους ποδοσφαιριστές και τους παράγοντες αντίστοιχα , οι οποίοι από ότι ανέφεραν προσπαθούν να επιβληθούν μόνο και μόνο λόγω της θέσης τους !!! 
Ο Κ. Εδιαρογλου Ισαάκ αναφέρθηκε στα τμήματα υποδομών , παιδικά πρωταθλήματα , μεικτές ομάδες , τουρνουά ποδοσφαίρου ομάδων τζούνιορ , προτζουνιορ , μπαμπινι και πως θα πρέπει οι ομάδες να ασχολούνται με τα τμήματα υποδομών εάν θέλουν να έχουν μέλλον και να βοηθήσουν προς την κατεύθυνση να κάνουμε μεικτές ομάδες αντάξιες του Νομού μας ! 
Ο Κ. Παράσχος αναφέρθηκε στους παρατηρητές αγώνων , καθώς είναι πρόεδρος της συγκεκριμένης επιτροπής , όπως και για τα αιτήματα αγώνων που γίνονται από τις ομάδες και κατά πόσο μπορούν να ικανοποιηθούν ! Επίσης αναφέρθηκε στον ορισμό των αγώνων πρωταθλήματος και κυπέλλου και έλυσε αρκετές απορίες !
Να ευχαριστήσουμε όλους όσοι παρευρέθηκαν στην συνάντηση και βοήθησαν με τις παρατηρήσεις τους και τις προτάσεις στο να γίνουμε όλοι καλύτεροι από αύριο !
Ευχαριστούμε και τον Κ.Δαλδογιάννη Γ. τόσο για την παραχώρηση του Δημαρχείου για την συνάντηση όσο και για την παρουσία του , τόσο ως Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σιθωνίας , όσο και ως προπονητή και μέλους της διοικήσεως του Αγ. Νικολάου !