powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή

Συνάντηση Καμμένου με τον Δήμαρχο Αριστοτέλη κ. Μίχο μετά την επίσκεψή του στο Αγ. Όρος


Με τον νέο δήμαρχο Αριστοτέλη, Γιάννη Μίχο, συναντήθηκε το πρωί στη Χαλκιδική ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μετά την επίσκεψη στο  Άγιον Όρος, επισκεπτόμενος τις μονές,  και   συνοδευόμενος από τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του στη Βουλή κα πρώην βουλευτή Λέσβου Γιάννη Γιαννέλη και τον διευθυντή του Γραφείου Τύπου του κόμματος Γιώργο Κούσουλα, ο κ. Καμμένος είχε μακράς διάρκειας συνομιλίες με τους μοναχούς.
Μετά τη συνάντηση  με τον Δήμαρχο Αριστοτέλη κ. Μίχο δήλωσε κ. Καμμένος δήλωσε:
«Η ανάληψη των καθηκόντων του δημάρχου Αριστοτέλη δίνει ξεκάθαρα ένα μήνυμα προς τον ελληνικό λαό και προς όλη την Ελλάδα, ότι όταν ο λαός ενώνεται απέναντι στα συμφέροντα, τότε νικά. Είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε σήμερα στο δημοτικό κατάστημα του Δήμου Αριστοτέλη, συναντώντας έναν δήμαρχο ο οποίος συγκρούστηκε με τα συμφέροντα, ένωσε τις λαϊκές δυνάμεις και έδειξε ότι ο ελληνικός λαός μπορεί να αντιστέκεται και να νικά.
Αυτό είναι ένα μήνυμα για όλη την επικράτεια. Ένα μήνυμα προς εκείνους που σήμερα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης έδειξαν με τις δηλώσεις τους, όπως ο κ. Βενιζέλος, ο συνέταιρος του κ. Σαμαρά, ότι τελικά αυτό που κάνει η κυβέρνηση είναι να κατηγορεί τον εαυτό της. Μίλησε για το τέλος του μνημονίου, ένα μνημόνιο που έφεραν με τις υπογραφές τους, ένα μνημόνιο που δέσμευσε τον ελληνικό λαό, ένα μνημόνιο το οποίο ο ελληνικός λαός θα αποτινάξει από πάνω του μετά από απόφαση, με δημοκρατικές διαδικασίες, πολύ σύντομα».
Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ, θα πραγματοποιήσει ο μιλία  προς τους παραγωγικούς φορείς στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» (Αίθουσα Ελλοπία), 10 Σεπτεμβρίου ώρα 19.30.