powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

Ποιοι Αντιδήμαρχοι θα έχουν θέσεις ευθύνης στο Δήμο Νέας Προποντίδας ;

 Μέχρι το αργότερο την Τετάρτη ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας Μανώλης Καρράς θα ανακοινώσει τους αντιδημάρχους που σκέφτεται να τους δώσει τη δυνατότητα να διαχειριστούν για τα επόμενα 2,5 τουλάχιστον χρόνια τις τύχες του Δήμου Νέας Προποντίδας. Άλλωστε το αμέσως επόμενο διάστημα θα συγκαλέσει Δημοτικό συμβούλιο ώστε να στελεχώσει και τις υπόλοιπες επιτροπές καθώς και τις δημοτικές επιχειρήσεις. Με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες μας οι παρακάτω δημοτικοί σύμβουλοι θα αναλάβουν θέσεις ευθύνης:



Κωσταντίνος Κοκκινίδης (Αντιδήμαρχος)
Ήταν πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου τα προηγούμενα 2 χρόνια. Διαθέτει εμπειρίες και θεωρείται εκ των απορρήτων του Δημάρχου Μανώλη Καρρά.
Φώτης Τσιρούδας (αντιδήμαρχος)
 

Από πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Φλωγητών δημοτικός σύμβουλος και φυσικά αντιδήμαρχος γιατί τα πήγε πολύ καλά με τις εκλογές.
Ιωάννης Καραπανταζής (Αντιδήμαρχος)
 

Είναι νέος και διαθέτει γνώσεις και θέληση για να πετύχει στο ιδιαίτερα δύσκολο κομμάτι της διαχείρισης της καθημερινότητας και φυσικά των θεμάτων της Τρίγλιας.
Ιωάννης  Γεωργαλάς (Αντιδήμαρχος)
 

Τεράστια εμπειρία για τον τελευταίο καποδιστριακό Δήμαρχο Νέας Καλλικράτειας. Αποφάσισε να κάνει το βήμα και να εκτεθεί ως υποψήφιος και του βγήκε καθώς ο ίδιος εκλέχτηκε ενώ επέλεξε και τον σωστό συνδυασμό.
Κωσταντίνος Τσομπανάκης (Αντιδήμαρχος)
 

Θα έχει τις αρμοδιότητες του στην δύσκολη περιοχή της Νέας Καλλικράτειας μιας και ο ίδιος κατάφερε με την προεκλογική του παρουσία να καθιερωθεί στις συνειδήσεις των πολιτών.
Μανώλης Μπέης (Πρόεδρος ΟΠΑ)
 

Ο ιατρός Μανώλης Μπέης θα αναλάβει το δύσκολο κομμάτι να διαχειριστεί τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Νέας Προποντίδας. Άλλωστε εκεί τα προβλήματα είναι πολλά και ο ίδιος γνωρίζει ότι μπορεί να διαχειριστεί καταστάσεις

Της Δήμητρας Σαμαρά Φωτορεπόρτερ της εφημερίδας Θέμα της Χαλκιδικής