powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

Διπλό Βατερλό για τον γαύρο Σαμαρά, από τρόικα και Ατλέτικο!

Τεσσάρα για τον Ολυμπιακό από την ΑτλέτικοΛέγεται ότι η βαριά ήττα και το βατερλό του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη έγινε για να μας αποπροσανατολίσει από το βατερλό που πάθαμε στο Παρίσι από την τρόικα 
Τον αγώνα του Ολυμπιακού τον βλέπαμε χωρίς ήχο, η συνάντηση της ελληνικής αποστολής στο Παρίσι όμως έγινε μέσα στο σκοτάδι και πρέπει να έγιναν ακατονόμαστα όργια. Και μετά σου λένε «Η πόλη του φωτός».
Μπορεί όμως και στο Παρίσι να μην υπήρχε ήχος, όπως στη σύνδεση με Μαδρίτη. Η ελληνική αντιπροσωπεία να μην έβγαλε άχνα μπροστά σε αυτά που της έλεγε η πρόστυχη τρόικα.
Η ελληνική αντιπροσωπεία στο ΠαρίσιΕUROKINISSI
Ο Ολυμπιακός τώρα ήταν φανερά επηρεασμένος επειδή ο αγώνας μεταδιδόταν χωρίς σπικάζ λόγω της απεργίας της ΕΣΗΕΑ, η οποία πρέπει να τιμωρηθεί για το σαμποτάζ στο θρύλο.
Στη γειτονιά μου όμως το ματς μεταδιδόταν με ήχο. Ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού που έκλαιγαν όχι τόσο για το σκορ όσο για τα χάλια της ομάδας.
Στα αντίπαλα του Ολυμπιακού στρατόπεδα, χαμός. Ο Μελισσσανίδης παρήγγειλε τέσσερις νταλίκες σαμπάνιες, ενώ ΑΕΚ- Παναθηναϊκός θα ξαναδώσουν αγώνα σήμερα για να πανηγυρίσουν το 4-0 της Ατλέτικο.
Δεν έχει κλειστεί ακόμα κανένα φιλικό για τον διασυρμό από την τρόικα.
Ήταν η χειρότερη μέρα για τον Αντώνη Σαμαρά για το διπλό βατερλό, αφού υποστήριζε την ελληνική αντιπροσωπεία και είναι γνωστότατος γαύρος.
Λέγεται πάντως ότι η βαριά ήττα και το βατερλό του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη έγινε για να μας αποπροσανατολίσει από το βατερλό που πάθαμε στο Παρίσι από την τρόικα. Και είναι η άποψη που πρέπει να υιοθετήσουμε