Η Χαλκιδική αποτελεί παραδοσιακά δημοφιλή τουριστικό προορισμό των Ελλήνων κατά τους θερινούς μήνες και, ειδικά, των κατοίκων της βόρειας Ελλάδας. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει προσελκύσει μεγάλο αριθμό τουριστών από τις βαλκανικές χώρες και από τη Ρωσία, ενώ το φαινόμενο αναμένεται να συνεχιστεί τα επόμενα χρόνια.

Είναι γνωστή για το μοναδικό ορεινό της τοπίο, για τα πλούσια καταπράσινα
δάση της με δέντρα που φτάνουν μέχρι τη θάλασσα, για τα καταγάλανα και καθαρά νερά της, για την πλούσια γαστρονομική και πολιτιστική κληρονομιά της, καθώς και για τους χώρους ιδιαίτερου αρχαιολογικού και θρησκευτικού ενδιαφέροντος που διαθέτει. Όλα τα παραπάνω την κατατάσσουν εύλογα σε έναν από τους πιο δημοφιλείς και ενδιαφέροντες τουριστικούς προορισμούς της χώρας.
Η Χαλκιδική βρίσκεται 65 χλμ νοτιοανατολικά της Θεσσαλονίκης, απέχοντας περίπου 650 χλμ από την Αθήνα. 
Το ΤΑΙΠΕΔ προωθεί την αξιοποίηση γηπεδικής έκτασης περίπου 735 στρμ. στην περιοχή Σάνη του Δήμου Κασσάνδρας. Το ακίνητο απέχει περίπου 90 χλμ
από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και 75 χλμ από το Διεθνή Αερολιμένα «Μακεδονία» και είναι εύκολα προσβάσιμο είτε οδικώς, είτε ακτοπλοϊκώς μέσω του λιμένα της ξενοδοχειακής μονάδας «Sani Resort» που απέχει 150 μ. από το δυτικό όριο του ακινήτου, καθώς και αεροπορικώς και σιδηροδρομικώς μέσω των υποδομών της πόλης της Θεσσαλονίκης.
Golf Κασσάνδρας
Το ακίνητο είναι κατάλληλο για δημιουργία γηπέδου Golf 18 οπών διεθνών προδιαγραφών με συμπληρωματικούς χώρους προπόνησης και υποστηρικτικές εγκαταστάσεις, πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας και εξοχικών κατοικιών. Η αξιοποίηση του ακινήτου θα πρέπει να εντάσσεται αρμονικά στο περιβάλλον και το υπάρχον οικοσύστημα της περιοχής, αναδεικνύοντας την ιδιαίτερη φυσική ομορφιά του τοπίου.