powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Επιστολή της εταιρίας Media Sat στην Digea γαι τα Κέντρα Εκπομπής Θεσσαλονίκης


Διατηρούμε κατάστημα με συστήματα τηλεπικοινωνιών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Ελπίζω να είστε ενήμεροι και τις άθλιες συνθήκες λήψης που επικρατούσαν σε αρκετές περιοχές της συμπρωτεύουσας. Θα πω μόνο μερικές όπως Άγιος Παύλος, Συκιές, Πολίχνη και Μετέωρα. Ενώ περιμέναμε να εκπέμψουν αναμεταδότες όπως του ύψωμα Καρά-Τεπέ, που θα βοηθούσε συμπληρωματικά τις "σκιερές" από σήμα περιοχές του Χορτιάτη, εσείς μειώσατε και το ήδη χαμηλό σήμα που εκπέμπατε από το μόνο κέντρο εκπομπής. Αυτό ως αποτέλεσμα έχει το "σπάσιμο" της εικόνας και του ήχου των μεγάλων καναλιών ή ακόμη και την ολική απουσία σήματος σε περιοχές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης οι οποίες δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα στη λήψη. Φυσικά δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για τις προβληματικές περιοχές.


.Οι ερωτήσεις μου είναι απλές.
Θα ανεβάσετε την εκπεμπόμενη ισχύ από το κέντρο εκπομπής του Χορτιάτη κάποια στιγμή άμεσα?



Θα ξαναγίνει η συμπληρωματική εκπομπή, όπως προαναφέραμε, η οποία κόπηκε με το ξεκίνημα της ψηφιακής τηλεόρασης?

Δεν του φτάνει του λαού όλες οι οικονομικές τρικλοποδιές του κράτους, για να μάθει ο κόσμος πληροφορίες για τα πλέον άθλια κανάλια σας, θα πρέπει να πληρώνει 0,62€/λεπτό από σταθερό τηλέφωνο και 1,05€/λεπτό από κινητό τηλέφωνο με χρέωση είναι ανά δευτερόλεπτο?

Όλα αυτά τα γράφω ορμώμενος από τα εκατοντάδες τηλέφωνα αγανακτισμένων πολιτών που απαντούμε από εχθές, Παρασκευή 21 Νοεμβρίου, για τις χαμηλής ποιότητας υπηρεσίες σας.

Γιάννης Βουτσαλας,

εκ μέρους της Media Sat, Αφοι Βουτσαλα Ο.Ε.