powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Νίκη Πολυγύρου: Όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Αλέξανδρο .

Η Νίκη Πολυγύρου θέλοντας να σταθεί στο πλευρό του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Κοτζάμπαση, που φόρεσε τα χρώματα της ομάδας μας κατά την περσινή σεζόν και ο οποίος περνάει δύσκολες στιγμές μετά από ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα, ετοιμάζει μια σειρά ενεργειών προκειμένου να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια του να αντεπεξέλθει στην πολυδάπανη ιατρική αποκατάσταση και αποθεραπεία.
Σε ένα από τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια (θα υπάρξει ενημέρωση) τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν για αυτό το σκοπό, ενώ εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα και για όσους θελήσουν
να συνδράμουν την προσπάθεια αυτή ακόμη και αν δεν καταφέρουν να βρεθούν στο γήπεδο. Επίσης όσοι από το κοινό της ομάδας θελήσουν να βοηθήσουν με ποσά μικρότερα ή μεγαλύτερα μπορούν να το κάνουν με κατάθεση στον παρακάτω αριθμό λογαριασμού της  Τράπεζας Πειραιώς  : 6667-135518-987  ( ΙΒΑΝ GR 7701716670006667135518987 ) .
Είμαστε βέβαιοι πως ο Αλέξανδρος θα φανεί δυνατός όπως πάντα και με τη βοήθεια των συνανθρώπων και των φιλάθλων της Νίκης θα μπορέσει να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Αυτές τις ημέρες των εορτών ας δείξουμε όλοι το κοινωνικό μας πρόσωπο και ας δώσουμε την ευκαιρία σε ένα νέο παιδί να επανέλθει στις δραστηριότητές του υγιής. Η ευαισθητοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων φιλάθλων σε ένα τόσο σοβαρό περιστατικό είναι απαραίτητη και η παραμικρή βοήθεια απ τον καθένα μας ξεχωριστά μπορεί συνολικά να γίνει πολύ μεγάλη.