powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

Με άρωμα ελιάς και ελαιολάδου η συμμετοχή της Χαλκιδικής στο 6ο AGROQUALITY FESTIVAL στον Πειραιά (8-10/5/15)

Η  Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής συμμετείχε με την Περιφέρεια  Κεντρικής  Μακεδονίας  στο 6οAGROQUALITY FESTIVAL και την 6η Έκθεση Ελαιολάδου και Ελιάς που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά , από 8 έως και 10 Μαΐου .
 Στην έκθεση συμμετείχαν παραγωγοί και μεταποιητές ελαιολάδου και ελιάς της Χαλκιδικής και με δικά τους
περίπτερα αλλά και στην ομαδική προβολή προϊόντων της Κεντρικής Μακεδονίας, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που επιμελήθηκε και πρόσφερε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού, που ήταν ο διοργανωτής της Έκθεσης.


   Το ενδιαφέρον των επισκεπτών, απλών καταναλωτών αλλά και εμπορικού κοινού, εστιάστηκε τόσο στην μεγάλη ποικιλία όσο και στην εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας, που είχαν την ευκαιρία να τα δουν συσκευασμένα αλλά και να τα γευτούν μέσα από τα πρωτότυπα πιάτα που ετοίμασαν γνωστοί chefs.

  Ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κ. Ιωάννης Γιώργος δήλωσε σχετικά: «Παρέχουμε ουσιαστική στήριξη και διευκολύνουμε , μέσα από συντονισμένες προσπάθειες και συνέργειες, τους παραγωγούς και μεταποιητές της Περιφερειακής μας Ενότητας, έτσι ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή προβολή στην εγχώρια αλλά και τη διεθνή αγορά»