powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Αντιπρόεδρος Σωματείου Γ.Ν.Χαλκιδικής ..η Διοίκηση του Διοικητή του Νοσοκομείου ήταν μία παρωδία.., η κατάσταση γίνεται χειρότερη .

Τα Νοσοκομεία προχωρούν από Δευτέρα σε κινητοποιήσεις και ο αντιπρόεδρος των εργαζομένων του Γεν.Νοσοκομείου Χαλκιδικής στο δελτίο ειδήσεων της TV SUPER (15-5-15)  Παπαοικονόμου Μανώλης μιλώντας στον δημοσιογράφο Χ. Πέτρου , επεσήμανε την δραματική κατάστασή του τα τελευταία πέντε χρόνια με το μνημόνιο.
Αίσθηση προκαλούν και οι καταγγελίες για διοίκηση παρωδία του νυν Διοικητή κ.Μπισχινιώτη (* σημ. και στο παρελθόν έγιναν από τον πρόεδρο του Σωματείου Λαζάρου Ηλία εδώ).
Η διοίκηση του Διοικητή του Γεν.


Νοσοκομείου Χαλκιδικής ήταν μία παρωδία, ενώ υπάρχει έλλειψη προσωπικού δεν διασφάλισε την λειτουργία του Νοσοκομείου και οι αποφάσεις του οδήγησαν στην απαξίωση της λειτουργίας του π.χ. δύο Μαίες είναι απο σπασμένες, μια διοικητικός στο Κ.Υ. Ν.Καλλικράτειας και μία σε ένα κέντρο του Νομού Σερρών . Δεν λειτούργησε προς όφελος του Νοσοκομείου και της Χαλκιδικής , και πολλές φορές υπερέβη τα εσκαμμένα και τα νόμιμα.
Στα παραπάνω   πρόσφατα καταγγελλόμενα μπορούν να προστεθούν οι παλαιότερες καταγγελίες από το σωματείο για την διοικητική ανεπάρκεια και εύνοιά του σε εργαζόμενους, καθώς και αδιαφορία αλλά και κάλυψη υπαλλήλων που δεν έρχονταν επί χρόνια στη δουλειά,  απ΄οτι φαίνεται συνεχίζεται, και θα πρέπει να ενημερώσει το Σωματείο την προϊστάμενη Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ), ώστε να αναλάβουν τις ευθύνες τους .
Ειδικοί γιατροί δεν προσλαμβάνονται     και κλινικές δεν λειτουργούν ουσιαστικά.
1.Δερματολόγος , ΩΡΛ, Οδοντίατρος υπήρχαν τώρα όχι. 
2.Η Πνευμονολογική Κλινική λειτουργούσε τώρα επι τις ουσίας δεν λειτουργεί , αποχώρησαν 2 γιατροί ένας με σύνταξη και ο άλλος με τις ευλογίες του Διοικητή στη Θεσσαλονίκη 
3. Η Ουρολογική κλινική κάποιες μέρες δεν λειτουργεί το ίδιο και η Ορθοπεδική. 
4.Ενας τραυματιοφορέας στη βάρδια και εχει να παίρνει 200 ρεπό καί άδειες.
5.Τo Μικροβιολογικό λειτουργεί με τρία άτομα το πρωί προσωπικό ( *σημ. υπάρχει Κ.Υ. στην Χαλκιδική που λειτουργεί με 4 άτομα το πρωί, και μία αμοιβαία μετάθεση τι έγινε ; ).
6.Ο Αξονικός Τομογράφος τις μισές φορές τον μήνα δεν λειτουργεί
7.Τα χειρουργεία μπορούν να εξυπηρετήσουν μόνο ένα περιστατικό, μία νοσηλεύτρια την νύχτα για 15 ασθενείς , μία την νύχτα στην καρδιολογική μία στην Χειρουργική.
8.Οι μονάδες επειγόντων,ΤΕΠ - ΜΕΘ και Ανάνηψης στο νέο κτήριο παραμένουν κλειστές.
9.Υπάρχουν Ελλείψεις σε βαμβάκι , γάντια , ποτηράκια και άλλο αναλώσιμο υλικό.
10.Απλήρωτες είναι η βάρδιες πέντε μηνών.
Ανέφερε και πολλά άλλα που χειροτερεύουν την κατάσταση.
Ζητά κατανόηση από τον κόσμο αν υποστεί κάποια ταλαιπωρία με τις κινητοποιήσεις αλλά επισημαίνει ότι για πέντε μήνες η Χαλκιδική έχει 1.000.000 πληθυσμό και είναι αδύνατη με αυτή την κατάσταση η εξυπηρέτησή τους από το Νοσοκομείο.