powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

GAZZETA Δεν θα ασκηθεί δίωξη στον Μαρινάκη από τον Αθλητικό Εισαγγελέα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr o αθλητικός εισαγγελέας δεν προτίθεται να ασκήσει πειθαρχική δίωξη στον Βαγγέλη Μαρινάκη, εκτός αν προκύψουν νέα στοιχεία!
Κατηγορούμενος για δωροδοκία-δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος του Ολυμπιακός-Βέροια είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης όπως αποκάλυψε η «Δίκη στον ΣΚΑΪ».
Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr - από το περιβάλλον του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου
Πετρόπουλου - από τις καταθέσεις των δυο μαρτύρων δεν προκύπτει εμπλοκή  του πρόεδρου της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, καθώς δεν υπάρχει πουθενά αναφορά στο όνομα του ούτε εμφανίζεται να έχει σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση του Ολυμπιακός - Βέροια 3-0! Η περίπτωση του δηλαδή είναι εντελώς διαφορετική από αυτή του πρώην γενικού αρχηγού της Βέροιας Γιώργου Λαναρή, ο οποίος αναφέρεται ονομαστικά στις καταθέσεις των μαρτύρων ότι ζήτησε από τους παίκτες της ομάδας να χάσουν με 3-0. 

Αρα δεν πρόκειται να του ασκηθεί πειθαρχική δίωξη σε πρώτη φάση, ενώ έτσι δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα και ο Ολυμπιακός, γεγονός που απομακρύνει τα όποια σενάρια κυκλοφορούν για τιμωρία της ερυθρόλευκης ομάδας.


Ωστόσο, οι ίδιοι κύκλοι του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα έλεγαν ότι αν στην πορεία της δικαστικής έρευνας για την εγκληματική οργάνωσης προκύψουν νέα δεδομένα για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε συμπληρωματική πειθαρχική δίωξη...
www.gazzetta.gr