powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Η Πάολα στο Public στην Τσιμισκή , με αφορμή την κυκλοφορία του νέου album " κρύβω αλητεία"


Έναν ιδιαίτερο και ξεχωριστό τρόπο επέλεξε η συμπατριώτισσα Πάολα για να γιορτάσει την κυκλοφορία της νέας της δισκογραφικής δουλειάς «κρύβω αλητεία».Το απόγευμα της Παρασκευής 5 Ιουνίου, στις 7μ.μ, στο Public Τσιμισκή, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της album, η Πάολα, η οποία αυτήν την περίοδο πραγματοποιεί live εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη, αφήνει το μικρόφωνο και αναλαμβάνει το ρόλο του πωλητή. Για λίγες μόνο ώρες οι θαυμαστές της θα
έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά την Πάολα, πίσω από το ταμείο του καταστήματος.   



Το νέο album της Πάολα έχει τον τίτλο: «Κρύβω αλητεία» και κυκλοφορεί  σύντομα από τη Heaven  

Για άλλη μία χρονιά, η Πάολα πρωταγωνίστησε στην ελληνική μουσική σκηνή, τόσο με τις live εμφανίσεις της στο Teatro , όσο και με την επιτυχία της «Έχω μια ζωή», που έγραψαν ο Γιώργος Σαμπάνης και ο Νίκος Γρίτσης, ένα τραγούδι που προετοίμασε το έδαφος για τη νέα ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες από τη Heaven.

Τίτλος του νέου album «Κρύβω αλητεία», και περιέχει 11 τραγούδια με την υπογραφή του Γιώργου Σαμπάνη, Χρήστου Δάντη, Τάκη Μπουγά, Γιώργου Νάτσιου, Τόνυ Μαυρίδη στη σύνθεση και του Νίκου Γρίτση, Βασίλη Γιαννόπουλου, Ελένης Γιαννατσούλια, Ρένας Καμάρη, Πάνου Φαλάρα και Ηλία Γιαννακόπουλου στους στίχους. Ανάμεσα τους θα συναντήσουμε και ένα remix του «Έχω μια ζωή», από τους Teo Tzimas & Petros Karras.

Ένα πολυσυλλεκτικό album,  με την καθηλωτική, όπως πάντα, ερμηνεία της Πάολα, να μας απογειώνει!

Το νέο single που ήδη έχει ξεχωρίσει από το ολοκαίνουργιο album είναι   το «Αυτά μου είπε ο Θεός», η νέα συνεργασία της Πάολα με το Χρήστο Δάντη, σε στίχους  Βασίλη Γιαννόπουλου, που έχει ήδη κάνει αίσθηση!

Η Πάολα, αυτήν την εποχή,  εμφανίζεται στην Πύλη Αξιού στη Θεσσαλονίκη.