powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Δήμος Αριστοτέλη τριήμερη εθελοντική δράση για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς, από την Τρίτη 28 Ιουλίου

Ο Δήμος Αριστοτέλη, σε συνεργασία με τους Φιλοζωικούς Φορείς της περιοχής, το Φιλοζωικό και Πολιτιστικό σύλλογο «Ο ΑΓΙΟΣ ΜΟΔΕΣΤΟΣ» και το Φιλοζωικό Σωματείο «ΑΝΘΡΩΠΟΙ & ΖΩΑ», με έδρα την Ιερισσό, διοργανώνουν από την Τρίτη 28 Ιουλίου 2015, τριήμερη εθελοντική δράση στείρωσης, σήμανσης και καταγραφής αδέσποτων ζώων, στην περιοχή του Δήμου Αριστοτέλη, Ν. Χαλκιδικής, με τη συνδρομή της Φιλοζωικής
ΜΚΟ Animal Action.

Για το λόγο αυτό, καλούνται όλοι οι ευαισθητοποιημένοι δημότες της περιοχής, που θέλουν να συμβάλουν στην
περισυλλογή αδέσποτων ζώων συντροφιάς στην περιοχή τους, με σκοπό τον εμβολιασμό, στείρωση, σήμανση και καταγραφή τους, να επικοινωνούν με τους Προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών τους Κοινοτήτων, προκειμένου να δηλωθούν και να συγκεντρωθούν συγκεκριμένα ζώα για την εθελοντική αυτή δράση.
Για την πραγματοποίηση του Προγράμματος, θα διατεθούν οι χώροι των τοπικών ιδιωτικών ιατρείων των υπεύθυνων ιδιωτών κτηνιάτρων, που εκτελούν το πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου μας, κ.κ. Δομινίκη Παπάζογλου και κ.κ. Sabine Werth, στο κτηνιατρείο της καθεμιάς από τις οποίες θα στειρωθούν και θα σημανθούν ζώα της χωρικής τους αρμοδιότητας, ήτοι:
-Ιατρείο κας. Δομινίκης Παπάζογλου, Ιερισσός: Τ.Κ. Στρατωνίου, Τ.Κ. Σταγείρων, Τ.Κ. Στρατονίκης, Τ.Κ. Ολυμπιάδας, Τ.Κ. Βαρβάρας, Τ.Κ. Νεοχωρίου, Τ.Κ. Παλαιοχωρίου, Τ.Κ. Αρναίας
-Ιατρείο κας. Sabine Werth, Ιερισσός: Δ.Κ. Ιερισσού, Τ.Κ. Ν. Ρόδων, Τ.Κ. Ουρανούπολης, Δ.Κ. Αμμουλιανής, Τ.Κ. Στανού, Δ.Κ. Μ. Παναγίας, Τ.Κ. Πυργαδικίων, Τ.Κ. Γοματίου.
Η εθελοντική δράση θα πραγματοποιηθεί παρουσία επιτροπής μελών των φιλοζωικών σωματείων, τα οποία θα καταγράψουν σε καρτέλες τα διαχειριζόμενα ζώα και θα αναλάβουν την παρακολούθησή τους στο διάστημα αποθεραπείας τους.
Ελπίζουμε η ευαισθησία και η προσφορά σας, στα πλαίσια του φιλοζωικού αυτού τριημέρου να αποτελέσει εστία ευαισθητοποίησης και ενεργοποίησης και άλλων δημοτών μας σε θέματα που άπτονται την προστασία των ζώων συντροφιάς και τα θέματα της δημόσιας υγείας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, και του Δημαρχείου στην Ιερισσό,  εδώ

Γρ. Επικοινωνίας & Δ. Σχέσεων

Δήμου Αριστοτέλη