powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

Ασταμάτητη" Χαλκιδικιώτισσα (Νικήτη) Στέλλα Σμαραγδή έκανε ακόμη ένα Πανελλήνιο ρεκόρ στο μήκος πετώντας στα 5.21μ (8/7/2015 Καυτανζόγλειο )


Δεν έχει προηγούμενο ο φρενήρης ρυθμός της Στέλλας Σμαραγδή.
Η "Ασταμάτητη" Χαλκιδικιώτισσα έκανε ακόμη ένα Πανελλήνιο ρεκόρ στο μήκος πετώντας στα 5.21μ κατηγ. Τ47   (το προηγούμενο το Σάββατο 27/06/2015 OAKA 5.15μ)σε μια εξαιρετική εμφάνιση με φοβερό σασπένς, αφού το
"καλύτερο", το φύλαγε για το τελευταίο άλμα της σαιζόν.
Την επίδοση αυτή, την πέτυχε στο 2ο Διεθνές Meeting ΑμεΑ ΔΟΞΑ  που διεξήχθη χθες (8/7/2015) στη Θεσσαλονίκη -Καυτανζόγλειο  και

ανεβαίνει έτσι, στην 6η θέση του Παγκόσμιου Ranking, πράγμα που της χαρίζει το εισητήριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Qatar.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η επιλογή του προπονητή της να ΜΗΝ  συμμετάσχει στο αγώνισμα των 100 μέτρων που ήταν σχεδόν την ίδια ώρα, σίγουρα "καθάρισε" το μυαλό της και έτσι μπόρεσε να κάνει αυτό το καθοριστικό άλμα.

"Πρέπει να έχεις τη στόφα του Πρωταθλητή, για να κάνεις το καλύτερό σου στην τελευταία προσπάθεια του αγώνα... και πόσο μάλιστα της σαιζόν" είπε ο προπονητής της Στέφανος Μάμαλης.
"Είναι ευτυχία για μένα, να βλέπω τη Στέλλα να βγάζει Ψυχή και Τσαμπουκά. Με την πορεία της, ιδιαίτερα τις 2 τελευταίες χρονιές, έχει τρελάνει, οχι μόνο εμένα, αλλά και όλο τον κόσμο"


Επόμενος σταθμός της, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Α-Γ στις 25,26/7 στο ΟΑΚΑ, όπου και θα αγωνιστεί στην ομάδα των 4 Χ 100 του ΠΑΟΚ, μαζί με τις Ολυμπία Πετσούδη, Ηρώ Πιντή και Εύη Παπουτσή